Aankoopmakelaar Goes

Bent u van plan uw eerste huis te gaan kopen? Of heeft u een gezinsuitbreiding op de planning staan en wilt u daarom groter gaan wonen? Of zijn uw kinderen misschien uit huis gegaan en wilt u daarom kleiner gaan wonen? Wat de situatie ook is, als u een huis wilt gaan kopen in omgeving Goes, dan zit u goed bij aankoopmakelaar Faasse & Fermont! Wij begeleiden al sinds 1990 mensen met het kopen van een huis, ongeacht de koopsituatie en de samenstelling van het gezin. Samen vinden wij het juiste huis of bedrijfspand voor u! 

Het aankopen van een huis kan een van de spannendste momenten zijn van uw leven! Het gaat over een grote koopsom waarbij u wilt dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Omdat het aankopen van een huis vaak gepaard gaat met veel emoties raden wij aan om dit traject met een ervaren expert in te gaan. Zo kunt u het huis met een neutrale blik bekijken en bijvoorbeeld de juiste waarde laten taxeren door onze specialist.  

Waardebepaling door onze expert

Zoals we bovenstaand omschrijven, gaat het aankopen van een huis vaak gepaard met veel emoties. Als een huis in de smaak valt bij een potentiële koper dan zien wij vaak dat hij zichzelf in een zogenoemde 'roze wolk' bevindt. Kleine scheurtjes in het huis of het gekke luchtje op zolder kan dan weggewuifd worden terwijl dit juist de kleine aandachtspunten zijn die effect hebben op de aankoopprijs. Onze expert doet voorafgaand aan een bezichtiging vooronderzoek. Is de waarde van het huis reëel? Wat is de historie van het huis? Is het een nieuwbouwwoning? Ongeacht de situatie zullen we de daadwerkelijke waarde van het huis achterhalen. 

Het verdere traject  

Als de vraagprijs overeenkomt met de waarde en u akkoord gaat met deze prijs, dan zullen we een bod doen op het huis. Samen kijken we uitgebreid naar de koopovereenkomst. Wordt het door u gedane bod aanvaard door de verkopers? Gefeliciteerd! Dan bent u eigenaar geworden van het huis! Samen zullen we kijken naar de financiering en het kooptraject succesvol afronden. Zo ontzorgen wij u van alle stress.  

Het koopaanbod woningen

Wij hebben in ons koopaanbod verschillende woningen in verschillende regio's. Zo kunt u bij ons vrijstaande huizen, boerderijen, twee-onder-een-kapwoningen of villa's bezichtigen. Dit aanbod vindt u in de regio's Goes, Kapelle en Vlissingen. Daarnaast is er ook nog een verschil in het soort aanbod. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bestaande woning, een nieuwbouwwoning of een bedrijfspand voor uw onderneming? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag! Mocht u vragen hebben dan kunt u via onze contactpagina contact met ons opnemen.