Beschikbaar
Koopsom
€ 389.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Op een historische locatie in het dorp Biezelinge is een kleinschalig woonproject in ontwikkeling gebracht. Waar eeuwen geleden het water van de voormalige haven van Biezelinge naar de Schelde stroomde, is opnieuw een waterloop aangelegd. Een historische locatie waar u kunt wonen tussen de bloeiende boomgaarden van het fruitteeltgebied rondom Kapelle op korte afstand van alle voorzieningen die Kapelle u te bieden heeft. Bovendien ligt Kapelle zeer gunstig voor wat betreft de ontsluitingsmogelijkheden met betrekking tot de trein en de rijksweg A58.

Langs de waterpartij zijn inmiddels enkele woningen gebouwd, waardoor een prachtig woongebied is ontstaan met oog voor rust en natuur. In dit kleinschalige plan worden nu 2-onder-1-kap woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond gerealiseerd. Daarnaast worden deze woningen volledig gasloos uitgevoerd.

U woont onbezorgd in een woning met alle gemakken van dien.
Flexibiliteit voert de boventoon in dit project; met diverse optiemogelijkheden voor de verdieping, zijn deze woningen eigenlijk voor iedere gezinssamenstelling interessant van levensloopbestendige woning (basis) of een ideale gezinswoning.

Bij dit project is er één model als uitgangspunt genomen waarop diverse varianten mogelijk zijn. Welke varianten mogelijk zijn is per bouwnummer verschillend, het basismodel is op ieder perceel mogelijk. Verder staat het u volledig vrij om in samenspraak met de makelaar of aannemer de indeling volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Maak eens een afspraak om dit vrijblijvend door te spreken.

Dit basismodel wordt uitgevoerd met een slaap- en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en badkamer op de verdieping. De woonkamer is ingedeeld met een zitgedeelte aan de voorzijde en de keuken aan de tuinzijde. Ook dit is uiteraard volledig aan te passen naar uw woonwensen.

Op enkele percelen kunt voor de verdieping kiezen uit de volgende opties:

Optie 1; mogelijk bij bouwnummers 1 t/m 6:
De verdieping wordt in plaats van in de lengte, in de breedte gebouwd. Ook hier is ruimte voor twee slaapkamers en een badkamer.
Inhoud woning is 378 m3.
Woonoppervlak is 133 m2.

Optie 2; mogelijk bij bouwnummers 1 en 2:
De verdieping wordt zowel in de breedte als in de lengte uitgebouwd. Zo ontstaat er ruimte voor vier slaapkamers en een badkamer.
Inhoud woning is 474 m3.
Woonoppervlak is 158 m2.

Optie 3; bij alle bouwnummers mogelijk:
De verdieping wordt verkort waardoor deze ruimte biedt aan één slaapkamer en een badkamer.
Inhoud woning is 333 m3.
Woonoppervlak is 119 m2.

Optie 4: bij alle bouwnummers mogelijk:
Garage en levensloopbestendig woonprogramma: De achterzijde wordt uitgebouwd met een slaapkamer en badkamer, waarbij de garage blijft behouden. U beschikt hiermee over een geweldige woning met alle gemakken en comfort op de begane grond. Uiteraard kunt u daarbij de indeling op de verdieping kiezen die bij u past.

Ook kunt u ervoor kiezen de slaapkamer en badkamer op de begane grond te laten vervallen en hiervoor in de plaats de ruimte te gebruiken als garage.

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden om de woning geheel aan uw woonwensen aan te passen. Deze woningen zijn zeer consumentgericht en flexibiliteit is daarbij een van de meest in het oog springende kenmerken.

Uiteraard zijn de woningen met een energieklasse A++ enorm energiezuinig. De woningen worden gasloos gebouwd, uitgevoerd met een lucht warmtepomp installatie in de bijkeuken voor de centrale verwarming en warmwatervoorziening. Verder zijn de kozijnen van kunststof en is vloerverwarming als hoofdverwarming standaard. Tevens zullen de nodige PV-panelen worden geplaatst voor het opwekken van eigen elektriciteit.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 389.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , 2-onder-1-kapwoning
Dak
plat dak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
135 m2
Inhoud
398 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
2

Over dit nieuwbouwproject

De Bieselinghe

Op een historische locatie in het dorp Biezelinge is een kleinschalig woonproject in ontwikkeling gebracht. Waar eeuwen geleden het water van de voormalige haven van Biezelinge naar de Schelde stroomde, is opnieuw een waterloop aangelegd.

Aan dit water gaan nu 2-onder-1-kap woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond gerealiseerd worden.

Flexibiliteit voert de boventoon in dit project; met diverse optiemogelijkheden voor de verdieping, zijn deze woningen eigenlijk voor iedere gezinssamenstelling interessant.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.