Beschikbaar
Vraagprijs
€ 152.250,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wilt u uw droomwoning realiseren in Kapelle op een geweldig mooie locatie?
Dat kan aan de Van der Biltlaan! En..... er is er nog maar één beschikbaar. Grijp uw kans!

Het plan De Veilingmeester is gebouwd op het voormalige veilingterrein en biedt nu ruimte aan verschillende typen woningen. Een plan wat eenheid kent in vorm en kleurstelling. Ook de optimale ligging ten opzichte van alle voorzieningen in Kapelle hebben ervoor gezorgd, dat het een aantrekkelijk woongebied is geworden.

Aan de Van der Biltlaan is nog één hoekperceel beschikbaar. Het perceel is ca. 450 m2 groot en is mooi rechthoekig van vorm, waardoor het perceel met een fraaie vrijstaande woning te bebouwen.
Binnen het bestemmingsplan worden ruime mogelijkheden geboden om binnen marges een woning te (laten) ontwerpen, zoals ook zichtbaar is in de reeds gebouwde woningen in dit gebied.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het bouwen van een eigen vrijstaande woning op dit perceel, dan nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen, zodat we de opties met u kunnen doorspreken.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Vraagprijs
€ 152.250,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Indeling

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.