Beschikbaar
Vraagprijs
€ 479.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wonen in de Zaete is comfortabel en veilig
De appartementen bieden alles wat je van een hedendaagse woning mag verwachten. Comfort, gemak en veiligheid staan voorop. Vanzelfsprekend voldoen de appartementen aan de laatste eisen van deze tijd. De bouw en afwerking zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, HR++ beglazing en een warmte-terugwin-installatie. Een systeem dat een gegarandeerd gezond binnenklimaat koppelt aan maximale energiebesparing. Dit betekent zeer comfortabel wonen tegen lage stookkosten. De aanwezigheid van onder andere een lift, solide hang- en sluitwerk, een videofooninstallatie en rookmelders, zorgen voor uw veiligheid. De Zaete biedt u een aangenaam woonklimaat waarin veiligheid en comfort zijn gewaarborgd.
Zowel aan de buitenzijde van het complex als aan de binnenzijde van de appartementen is veel aandacht besteed aan afwerking en inrichting. Voor het sanitair en het tegelwerk zijn hier absolute kwaliteitsproducten geselecteerd. Om uw eigen woonwens te realiseren bieden wij u de mogelijkheid om in overleg met onze koperbegeleiding uw appartement zoveel mogelijk op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Wonen in de Zaete betekent wonen in een stijlvol, compleet, hoogwaardig en modern appartementencomplex met een onderscheidende architectuur. Wonen in de Zaete betekent ook wonen in de fraaie dorpskern van Yerseke met een ideale mix tussen rust en ontspanning, stijlvol en functioneel, luxueus en strak, puur en gedistingeerd. Kortom, wonen in de Zaete is heerlijk!

Fraaie architectuur passend in de omgeving
De kleuren van het metselwerk en de gevels, de uitspringende balkons en de verschillende daken geven de Zaete haar unieke uitstraling. Wat direct opvalt is de toepassing van veel glas. Dit zorgt voor een fantastische lichtinval in de appartementen en garandeert tevens een fraai panoramisch uitzicht. Alle appartementen beschikken over een bijzonder ruim balkon of terras. Door de uitgekiende plaatsing van de balkons bieden deze voor alle appartementen uitzicht over zee en kunt u optimaal genieten van de zon. De Zaete bestaat uit 36 appartementen met afwisselende plattegronden verdeeld over twee gebouwen. Beide gebouwen hebben een fraaie en lichte entreehal met lift. Het totale complex is voorzien van een ruime parkeerkelder met garages en parkeerplaatsen, afgesloten middels een elektrisch afsluitbare poort. Alle appartementen hebben een eigen berging in diezelfde kelder.

Appartement F is het appartement binnen het complex met de meeste gelijkvloerse m2's, gelegen aan de landzijde. Via de centrale hal met de trap of lift bereikt u dit appartement. In de entree is er een ruime garderobemogelijkheid en de toegang tot het toilet, de gang biedt toegang tot de woonkamer, badkamer, bijkeuken, berging, en 2 slaapkamers.
De woonkamer met open keuken is 70 m2 en heeft toegang tot een balkon van 14 m2. Slaapkamer 1 is ruim; 5,3 x 4,67 meter en biedt toegang tot de loggia van 7 m2 vanwaar u een weids zicht heeft. Aansluitend beschikt slaapkamer 1 over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, welke ook vanuit de gang te bereiken is. Slaapkamer 2 is uitstekend geschikt als hobby/ logeerkamer met een afmeting van 2,89 x 4,67 meter. De berging ook een prima ruimte; wellicht te gebruiken als walk-in-closet? De technische ruimte biedt ruimte voor wasmachine en droger.
In de parkeerkelder heeft u de beschikking over een eigen berging, de toegewezen parkeerruimte dient apart bijgekocht te worden.
Kortom met dit appartement geniet u optimaal van alle voordelen, die een appartement u maar enigszins kan bieden!

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
bovenwoning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
164 m2
Inhoud
444 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1

Over dit nieuwbouwproject

De Zaete - 21 appartementen

Het Zeeuwse dorp Yerseke is een dorp met ruin 6700 inwoners, prachtig gelegen aan de Oosterschelde, in de gemeente Reimerswaal. Tegen Yerseke aan liggen de Yerseke Moer en Kapelse Moer, een klassiek voorbeeld van het oudland. Kenmerkend voor het oudland is het landschap van kreekruggen, poelgronden en drinkputten. In dit gebied werd vroeger veel zout gewonnen. Het effect van deze zoutwinning is in de Yerseke Moers nog steeds zichtbaar.
De zee is in Yerseke een belangrijke bron voor de economie. Visserij, aquacultuur en watersport vormen de basis van de bedrijvigheid. De zee zorgt ook voor de typische Zeeuwse elementen in het landschap. Er is altijd een overkant.

Centraal gelegen
Yerseke is centraal gelegen, slechts enkele kilometers van de snelweg A58 en kort bij het NS station. Hierdoor ben je met de auto of het openbaar vervoer snel op diverse plekken van bestemming, zowel in Nederland als in België.
Yerseke is eenvoudig bereikbaar per trein, een intercity- en stoptreinverbinding stopt op het station Kruiningen-Yerseke vanwaar men een vlotte busverbinding heeft naar het centrum van Yerseke.

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.