Onder optie
Koopsom
€ 448.200,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Aan het Doornbosje worden door Brummelhuis nog 3 percelen aangeboden waarop 7 typen vrijstaande woningen zijn ontwikkeld. Deze percelen zijn gelegen direct achter de Hilleweg en liggen aan aan beide zijden van de straat. De percelen variëren van 528 tot 562 m2, waarbij er mogelijkheden zijn woningen te ontwikkelen in de breedte als ook in de diepte van het perceel. De afgebeelde woningen zijn uitwisselbaar op de aangeboden percelen met dien verstande dat de breedtewoningen uitsluitend op de daartoe bestemde percelen kunnen worden gerealiseerd. Alle woningen worden o.a. standaard voorzien van vloerverwarming en traditioneel gebouwd.

Verder zijn de woningen zeer ruim van opzet en bieden voor elk wat wils. Of u nu kiest voor een woning die in de diepte wordt gebouwd of in de breedte. Alle woningen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen, zodat daardoor een geheel nieuwe woning kan ontstaan.
Binnen de aangeboden woningen heeft u de beschikking over 3 of 4 slaapkamers op de eerste verdieping, er kan een volledig woonprogramma worden ingebouwd op de begane grond, de plattegrond kan worden verdiept/verbreed, etc. Kortom u ontwikkelt samen met Brummelhuis de ideale woning, die op uw persoonlijke maat wordt gebouwd. Bepaal uw type woning en indeling wat voor u als uitgangspunt gaat dienen en vervolgens gaat Brummelhuis samen met u de verdere details invullen om op deze wijze tot een optimaal resultaat te komen. Uw wensen bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Informeer naar uw mogelijkheden!

Dit woningtype is standaard voorzien van een levensloopbestendig woonprogramma met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
U betreedt de woning aan de zijgevel en in de hal treft u de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot het volledig afgewerkte toilet. Daarbij heeft u zelf de keuze om het standaard voorziene tegelwerk en sanitair naar eigen behoefte aan te passen. De woonkamer is L-vormig met aan de voorzijde een uitgebouwde erker. Aan de achterzijde is de ruimte voor de keuken met toegang tot de praktische bijkeuken. Ook de slaap- en badkamer ligt aan de achterzijde. De achtergevel is voorzien van openslaande tuindeuren. Verder is er vanaf de voorzijde een aparte berging met dubbele deuren gesitueerd.

Naast de slaapkamer met ingerichte badkamer op de begane grond zijn er nog twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Tevens is hier een eigen badkamer voorzien. Wanneer er wat wordt geschoven met de indeling zijn ook vier slaapkamer mogelijk. Ook voor de badkamer geldt, dat deze volledig kan worden aangepast aan uw wensen. De inrichting van één badkamer is in de koopsom inbegrepen.

Op de tweede verdieping is er een grote bergzolder met stahoogte. Deze bereikt u met een vlizotrap.
Deze woning is op diverse percelen beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Naast deze woning zijn er ook alternatieve woningen mogelijk. De illustraties hiervan ziet u in de plaatjes weergegeven. Vraag naar de mogelijkheden om de woning van uw keuze te realiseren.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 448.200,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
herenhuis , vrijstaande woning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
128 m2
Inhoud
544 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.