Onder optie
Koopsom
€ 511.900,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Aan het Doornbosje worden door Brummelhuis 4 percelen aangeboden waarop 7 vrijstaande woningen zijn ontwikkeld. Deze percelen zijn gelegen direct achter de Hilleweg en liggen aan aan beide zijden van de straat. De percelen variëren van 454 tot 562 m2, waarbij er mogelijkheden zijn woningen te ontwikkelen in de breedte als ook in de diepte van het perceel. De afgebeelde woningen zijn uitwisselbaar op de aangeboden percelen met dien verstande dat de breedtewoningen uitsluitend op de daartoe bestemde percelen kunnen worden gerealiseerd. Alle woningen worden o.a. standaard voorzien van vloerverwarming en traditioneel gebouwd.

Verder zijn de woningen zeer ruim van opzet en bieden voor elk wat wils. Of u nu kiest voor een woning die in de diepte wordt gebouwd of in de breedte. Alle woningen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen, zodat daardoor een geheel nieuwe woning kan ontstaan.
Binnen de aangeboden woningen heeft u de beschikking over 3 of 4 slaapkamers op de eerste verdieping, er kan een volledig woonprogramma worden ingebouwd op de begane grond, de plattegrond kan worden verdiept/verbreed, etc. Kortom u ontwikkelt samen met Brummelhuis de ideale woning, die op uw persoonlijke maat wordt gebouwd. Bepaal uw type woning en indeling wat voor u als uitgangspunt gaat dienen en vervolgens gaat Brummelhuis samen met u de verdere details invullen om op deze wijze tot een optimaal resultaat te komen. Uw wensen bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Informeer naar uw mogelijkheden!

Deze woning betreft een breedtemodel woning en kan worden gebouwd op de percelen 1, 3 en 6.

De entree van deze woning ligt aan de voorzijde. In de hal treft u de trapopgang, meterkast en toiletruimte. De woonkamer is gelegen in een U-vorm met aan de ene zijde de woonkamer, die via de achterzijde is verbonden met eetruimte met aansluitend aan de andere zijde de keukenruimte. De woonkamer kan optioneel worden voorzien van een speelse erker. De keukenruimte biedt mogelijkheden voor zowel een hoekkeuken als een U-vormige opstelling. de garage is aangebouwd en kan door een optionele bijkeuken ook van binnenuit bereikbaar worden gemaakt.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. In de badkamer is er tevens de mogelijkheid om deze te voorzien van een ligbad.

De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt voldoende ruimte voor het realiseren van één of twee slaap/hobbyruimten.

Het toilet en de badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk hetgeen volledig aan uw eigen wensen kan worden aangepast.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 511.900,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , vrijstaande woning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
131 m2
Inhoud
540 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.