In prijs verlaagd
Koopsom
€ 152.250,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Uw droomwoning realiseren in Kapelle? Dat kan aan de Van der Biltlaan! Binnen het plan "De Veilingmeester - fase 2" worden een 4-tal kavels aangeboden.

Alle 4 de kavels zijn ongeveer gelijk van afmeting, ca. 14 meter breed en 31 meter diep! Dat biedt toch mogelijkheden?!

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 152.250,-
v.o.n.
Status
In prijs verlaagd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Indeling

Over dit nieuwbouwproject

De Veilingmeester fase 2

Kapelle was jarenlang bekend als dé veilinglocatie van Zeeland voor de handel in fruit. Sinds enkele jaren is de voormalige veilinglocatie, tussen de Stationsstraat en de Van der Biltlaan en tegenover het station, niet meer in gebruik. Een deel van het terrein en het bestaande kantoor zijn omgevormd tot een middelbare school, de Isaac Beeckman Academie en het eerste gedeelte van het project De Veilingmeester, welke een nieuwe wijk vormt met een geheel eigen identiteit. Het plan kenmerkt zich door een groen, maar ook klassiek-modern karakter. Bovendien wordt deze 2e fase uitgevoerd in 'ENERGIE-NOTA-NUL'; wat inhoudt dat deze woningen nog beter geïsoleerd, energiezuinig en grotendeels zelf energie opwekken wat tezamen maakte dat de energierekening echt tot het minimum wordt beperkt!

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.