Beschikbaar

Over dit woningtype

Altijd al zelf een woning willen bouwen? Dan hebben wij de locatie voor u!
Het nieuwbouwplan "Koningin Maximahof" bestaat uit een keur aan woningen. Daarnaast zijn een 7-tal bouwkavels ook onderdeel van dit plan.
Bij 3 van de 7 kavels is Aannemingsbedrijf Fraanje gekoppeld voor realisatie van de woning. Voor de overige kavels is het mogelijk de woning door een andere partij te laten realiseren.

De kavels variëren in grootte van 367m2 tot 458m2. Van deze kavels liggen er 4 aan de Bonzijweg en de overige 3 in het nieuwbouwplan zelf.
Voor dit gehele plan geldt, dus ook de bouwkavels, dat in de woningen geen gas wordt voorzien. Verwarming van de woning zal dus via een warmtepomp systeem moeten gaan. Daarnaast is gekozen voor een natuurlijk afwateringsysteem in de wijk. Dat wil zeggen dat het hemelwaterafvoer niet wordt geloosd op de riolering maar afwatert boven het maaiveld vanwaar het onder afschot naar de groenvoorziening loopt waar het in de bodem kan infiltreren.

Benieuwd naar de mogelijkheden om op deze locatie uw droomwoning te realiseren? Wij informeren u graag!

+ Lees volledige omschrijving

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.