Beschikbaar
Koopsom
€ 125.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Altijd al zelf een woning willen bouwen? Dan hebben wij de locatie voor u!
Het nieuwbouwplan "Koningin Maximahof" bestaat uit een keur aan woningen. Daarnaast zijn een 7-tal bouwkavels ook onderdeel van dit plan.
Bij 3 van de 7 kavels is Aannemingsbedrijf Fraanje gekoppeld voor realisatie van de woning. Voor de overige kavels is het mogelijk de woning door een andere partij te laten realiseren.

De kavels variëren in grootte van 367m2 tot 458m2. Van deze kavels liggen er 4 aan de Bonzijweg en de overige 3 in het nieuwbouwplan zelf.
Voor dit gehele plan geldt, dus ook de bouwkavels, dat in de woningen geen gas wordt voorzien. Verwarming van de woning zal dus via een warmtepomp systeem moeten gaan. Daarnaast is gekozen voor een natuurlijk afwateringsysteem in de wijk. Dat wil zeggen dat het hemelwaterafvoer niet wordt geloosd op de riolering maar afwatert boven het maaiveld vanwaar het onder afschot naar de groenvoorziening loopt waar het in de bodem kan infiltreren.

Kavel 2 is 446m2 groot. Bij dit betreffende kavel bent u vrij een aannemer te kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om op deze locatie uw droomwoning te realiseren? Wij informeren u graag!

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 125.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Indeling

Over dit nieuwbouwproject

Wemeldinge, Koningin Maximahof

Wemeldinge is een prachtig dorp gelegen aan de rand van Natuurpark De Oosterschelde. Het is dan ook logisch, dat heel veel faciliteiten zijn georiënteerd op alles wat met water te maken heeft. Door deze ligging direct aan het water, is het dorp bijzonder aantrekkelijk voor watersporters/toeristen die komen genieten van dit prachtige gebied. Al deze facetten zorgen er tevens voor, dat dit voor veel mensen een fijne plaats is om te wonen.
In Wemeldinge en/of de directe omgeving zijn tal van voorzieningen zoals winkels, basisonderwijs, sportverenigingen en een jachthaven. Door de fraaie natuur is het heerlijk wandelen en het strandje aan de Oosterschelde is op loopafstand. Via een goede ontsluiting vanaf de rijksweg A58 zijn steden als Antwerpen, Rotterdam en Gent binnen een uur te bereiken.

Door Aannemingsbedrijf Fraanje is een fraai nieuwbouwproject ontwikkeld die voorziet in een breed scala aan verschillende woningen:
- diverse typen levensloopbestendige woningen
- hoek- en rijwoningen
- twee-onder-een-kap-woningen
- percelen bouwgrond

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.