Beschikbaar

Over dit woningtype

Aan de Laurierstraat worden door Zeeland Wonen een achttal mooie levensloopbestendige woningen met garage gebouwd; gasloos én energiezuinig!
Deze modern ogende woningen in een robuuste bouwstijl met donkerrode gevelsteen zijn fraai vormgegeven en bieden u alle gemakken van een moderne woning. Onderhoudsarm met kunststof kozijnen, voorzien van vloerverwarming op de begane grond en vooral energiezuinig door gebruikmaking van een warmtepompsysteem in combinatie met zonnepanelen.
De woning is standaard voorzien van luxe sanitair en tegelwerk

Aan de voorzijde betreedt u de woning. In de hal is er toegang tot het toilet en de trapopgang naar de verdieping. De woonkamer aan de voorzijde loopt naadloos over in de eetkamer aan de achterzijde met aansluitend de ruimte voor het plaatsen van een royale hoekkeuken. Een aparte bijkeuken/berging is deels onder de trap gesitueerd, waarin tevens de warmtepomp is geplaatst. Verder is hierin nog ruimte voor de wasmachine gereserveerd.
Aan de achterzijde van de woon/eetkamer is toegang tot de ruimte slaapkamer met badkamer en suite. De slaapkamer is ca. 14 m2 en heeft een eigen terrasdeur in de zijgevel die leidt naar de patio/tuin. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en 2e toilet en kan geheel naar eigenwens worden aangepast. Tot slot is er een zeer ruime garage aangebouwd van ca. 25 m2 met eveneens een deur die toegang geeft tot de tuin. In de garage zou tevens een aparte ruimte kunnen worden gemaakt in de vorm van een extra bijkeuken.

De bruikbare ruimte op de verdieping is ca. 21 m2 groot. Hierop realiseert u met gemak nog één of meerdere kamers, wellicht in combinatie met een extra badkamer. Het is aan u om daarop een gewenste indeling te maken en uiteraard kunnen we u daarin adviseren. Deze woning biedt al met al vele mogelijkheden om uw woonwensen in te kunnen realiseren.

De koopsommen zijn vrij op naam, inclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen, architectenhonorarium en 21% BTW.

+ Lees volledige omschrijving

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.