Beschikbaar
Koopsom
€ 320.000,-
k.k.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Altijd lekker genieten van buiten zijn. Zeker als je in Mannee woont. Want zo centraal gelegen in Zeeland is dit het perfecte verterekpunt voor een dagje uit in eigen stad en vooral ook de omgeving. Via de rijksweg A58 staat u binnen een klein uur in Rotterdam en een half uur in het centrum van Antwerpen. Kortom ook qua bereikbaarheid en ontsluiting is Goes de ideale woonomgeving. Gelegen naast de akkers en tussen de wijken Goese Meer en Noordhoek wordt Mannee gezien als overgangsgebied tussen het open landschap en de stad.

Op één van de fraaie plekjes binnen de wijk, gelegen naast de watergang in het westelijk deel "De Woonvelden", direct naast de wijk Noordhoek, zijn door BPD in 2018 33 woningen gerealiseerd, waarvan deze niet eerder bewoonde woning te koop wordt aangeboden.

Deze twee-onder-een-kap-woningen met garage biedt u vele extra's, die tijdens de bouw standaard zijn meegenomen.

Via de hal betreedt u de aan de voorzijde gelegen keukenruimte. Hierin zijn reeds de meest gebruikelijke aansluitingen aanwezig voor het kunnen plaatsen van een keukenopstelling (eventueel zijn bestaande keukenoffertes aanwezig). De tuingerichte woonkamer is verlengd met 1,20 meter, zodat er een royale woonruimte is ontstaan. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren opgenomen. Zet ze lekker open en geniet binnen van het buitenleven. Onder de trap is een handige kast voor het opbergen van zaken zoals een stofzuiger, strijkplank, etc. of gewoon te gebruiken als voorraadkast. De garage is aangebouwd en heeft in de achtergevel een aparte toegangsdeur.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. Het tegelwerk zal worden uitgevoerd met luxe grote wandtegels van 31.6 x 59,2 cm en vloertegels van 59,6 x 59,6 cm. in een eigentijdse kleurstelling. Het sanitair is zondermeer luxe te noemen met hangtoilet, stortdouche en extra wandcontactdoos.

Op de zolderverdieping maakt u met gemak een extra slaap- en/of hobbykamer. De technische installatie is keurig weggewerkt in een afgesloten berging en de wanden zijn al behangklaar. Een zijraam als ook een extra dakvenster zorgen voor veel daglichttoetreding.

De woning is op de begane grond en de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming middels een aardwarmtepompsysteem (lease). Deze heeft tevens de mogelijkheid om in de warme zomermaanden te koelen. De ruimten zijn middels een zoneregeling apart in te stellen. Verder is de woning aangesloten op een eigen "grijs" watersysteem.
In de woning zijn voorts diverse extra's opgenomen, waaronder luxe binnendeuren, loze leidingen naar diverse ruimten, extra installatiewerk, buitenkabel en buitenkraan.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 320.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , 2-onder-1-kapwoning
Dak
zadeldak
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
513 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.