Onder optie
Koopsom
€ 335.000,-
k.k.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Altijd lekker genieten van buiten zijn. Zeker als je in Mannee woont. Want zo centraal gelegen in Zeeland is dit het perfecte verterekpunt voor een dagje uit in eigen stad en vooral ook de omgeving. Via de rijksweg A58 staat u binnen een klein uur in Rotterdam en een half uur in het centrum van Antwerpen. Kortom ook qua bereikbaarheid en ontsluiting is Goes de ideale woonomgeving. Gelegen naast de akkers en tussen de wijken Goese Meer en Noordhoek wordt Mannee gezien als overgangsgebied tussen het open landschap en de stad.

Op één van de fraaie plekjes binnen de wijk, gelegen naast de watergang in het westelijk deel "De Woonvelden", direct naast de wijk Noordhoek, zijn door BPD in 2018 33 woningen gerealiseerd, waarvan deze niet eerder bewoonde woning te koop wordt aangeboden.

Deze fantastische twee-onder-één-kap-woning met garage biedt u vele extra's, die tijdens de bouw al standaard zijn meegenomen. Laat u verrassen!

Via de hal betreedt u de aan de voorzijde gelegen keukenruimte. De keuken bestaat uit een Bruijnzeel keukenblok in hoekopstelling met de navolgende inbouwapparatuur: wandschouwkap, inductie kookplaat, oven, vaatwasser, vrieskast en koelkast. Hierin zijn reeds de meest gebruikelijke aansluitingen aanwezig voor het kunnen plaatsen van een keukenopstelling (eventueel zijn bestaande keukenoffertes aanwezig). De tuingerichte woonkamer is verlengd met 2,40 meter, zodat er een zeer royale woonruimte is ontstaan. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren opgenomen. Zet ze lekker open en geniet binnen van het buitenleven. Onder de trap is een handige kast voor het opbergen van zaken zoals een stofzuiger, strijkplank, etc. of gewoon te gebruiken als voorraadkast. De garage is aangebouwd en heeft in de achtergevel een aparte toegangsdeur.
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. Het tegelwerk is ter plaatse van de douchruimte plafondhoog uitgevoerd in een eigentijdse kleurstelling. Het sanitair is in de badkamer bestaat uit een inloopdouche, wastafel en 2e (hang)toilet.

Op de zolderverdieping maakt u met gemak een of meerdere slaap- en/of hobbykamers. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds gemaakt wat u bijvoorbeeld terugziet in de drie Fakro dakvensters, die op verschillende plaatsen zorgen voor een geweldige daglichttoetreding. Verder is de zolderverdieping voorzien van vloerverwarming.
De woning wordt verwarmd via vloerverwarming als hoofdverwarming. Deze zorgt tevens voor de warmwatervoorziening. Op het dakvlak van de woning zijn PV-panelen opgenomen ten behoeve van elektriciteitswinning. In de voortuin is een zogenaamd grijswatersysteem gerealiseerd, die aangesloten is op de toiletspoeling en (eventueel) aan te leggen buitenkraan.
Tot slot zijn er n de woning in afwijking van de standaardwoning diverse extra's opgenomen. Enkele daarvan zijn:
-Buitenkraantje vorstvrij
-Schrobputje
-Extra wandcontactdozen op diverse plaatsen
-Extra wandcontactdozen in combinatie met schakelaars

De technische installatie is keurig weggewerkt in een afgesloten berging en de wanden zijn al behangklaar. Tevens is de zijgevel voorzien van een raam.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 335.000,-
k.k.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , 2-onder-1-kapwoning
Dak
zadeldak
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
513 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.