Beschikbaar
Koopsom
€ 255.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

In een verdere uitbreiding van het deelplan "Parkzijde" worden deze rijwoningen aangeboden. U hoeft maar net de straat uit te lopen om bij het Ella Fitzgerald park te komen.

Deze woningen zijn verdeeld over 3 blokken. Het eerste blok bestaat uit totaal 6 woningen, waarvan 2 hoekwoningen, en hebben een tuin op het westen. Het 2e en 3e blok bestaan uit 4 woningen, waarvan 2 hoekwoningen. De achtertuinen van deze woningen liggen resp. op het oosten danwel op het zuid-oosten.

De woningen worden van huis uit heel compleet uitgevoerd. Energiebesparende zonnepanelen, comfortabele vloerverwarming op iedere verdieping, een premium sanitairpakket en Heijmans Slim Wonen huisdomotica zijn allemaal inbegrepen.

Om je huis helemaal eigen te maken, kun je van alles aanpassen. Meer leefruimte, dakkapel of andere deuren? Infomeer naar de mogelijkheden.

Via de voorzijde komt u de woning binnen en stapt u in de ruime hal met toilet en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de gang komt u in de woonkamer.
De woonkamer is ingedeeld met een open keuken aan de voorzijde en een zitgedeelte aan de achterzijde. Door de grote ramen aan de achterzijde komt er veel licht binnen en levert mooi zicht op de achtertuin. Voor het opbergen van alle spulletjes die u niet in het zicht wilt hebben biedt de trapkast uitkomst.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van resp. 6,3 m2, 11.2 m2 en 14.4 m2. Ook de badkamer bevindt zich op de deze verdieping en is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In de badkamer is een raam dat open kan zodat de ruimte extra geventileerd kan worden.

De zolder is 1 grote open ruimte en hier bevinden zich de technische installaties als CV en mechanische ventilatie. Doordat deze woning voorzien is van een zogenaamde 'kopgevel' is er hier meer ruimte.Optioneel is de ruimte op te splitsen in een overloop en een kamer, te voorzien van een dakvenster of een dakkapel.

De achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over een vrije achterom. De mogelijkheid bestaat om op het perceel een garage te realiseren.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 255.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , hoekwoning
Dak
samengesteld dak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
123 m2
Inhoud
484 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Over dit nieuwbouwproject

Woonpark Mortiere

Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere! Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg, de culturele en monumentenstad van Zeeland waar bovendien het provinciaal bestuur zitting houdt in de gebouwen direct gelegen aan het Abdijplein.
In een mooi gemêleerde samenstelling vinden we in Woonpark Mortiere immers riante vrijstaande villa's, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen, die nergens een massaliteit krijgen. Daarnaast is er een beperkt aantal vrije kavels, waar binnen de aangeven architectonische context zelf gebouwd kan worden. Het aanbod is al breed en divers; het wordt zelfs nóg gevarieerder, doordat voor bijna iedere woning geldt, dat de woning met tal van opties op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke woonwensen.

De woningkoper van nu wil iets te kiezen hebben. Woonpark Mortiere bewijst helemaal van nu te zijn, door daar op heel veel manieren op in te spelen. De variatie is enorm en Heijmans voegt daar voor een aantal woningen nog Wenswonen aan toe: maatwerk in optima forma. Individuele woonwensen krijgen binnen Woonpark Mortiere vorm. Woningen krijgen hier, meer dan waar ook, de eigen signatuur van de bewoners, terwijl ze tegelijkertijd ook allen passen binnen het uitgebalanceerde beeld van de gehele wijk. Want hoewel tal van architecten tekenen voor Woonpark Mortiere is hier duidelijk ook sprake van een eenheid: iedereen schaart zich hier achter kwaliteit.

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.