Beschikbaar
Koopsom
op aanvraag
Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

BINNENKORT TE KOOP: Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5-tal riante appartementen. Deze appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op haar monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Er is veel ruimte om de woning naar eigen hand in te delen en in te richten. Elk appartement beschikt over een bijzonder riante woonkamer, tenminste 2 slaapkamers, ruime badkamers en buitenruimtes. Bovendien beschikt elk appartement over eigen parkeergelegenheid op het afgesloten terrein.

De indeling van alle appartementen is bijzonder ruim en praktisch en kan naar eigen wens worden aangepast, zodat elk appartement voldoet aan de wensen van vorstelijk wonen aan uw eigen monumentale gracht. Het licht wat naar binnen kaatst door de grote vensters is adembenemend mooi. Uiteraard wordt ook aan de veiligheid gedacht. Ravelijn de Groene Jager biedt haar toekomstige bewoners de rust, ruimte en klasse die zij zoeken.

Gezien de grootte van de appartementen alsmede de luxe zullen deze appartementen naar verwachting in het hogere segment worden aangeboden.
Bent u geïnteresseerd? Neem contact op en schrijf u vrijblijvend in.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
portiekflat
Dak
samengesteld dak
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
175 m2
Inhoud
525 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.