Onder optie
Koopsom
€ 569.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5-tal riante appartementen. Deze appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op de monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Bovendien beschikt elk appartement over 2 eigen parkeerplaatsen, waarvan 1 onder de carport op afgesloten terrein. En daarnaast over een buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen.

Aan ruimte en beleving geen gebrek. Een droomappartement met een schitterende eigen tuin en bijzonder uitzicht.
Het portaal van het gebouw mondt uit in de authentieke hal. Een hal waarin de monumentale sfeer en beleving tot zijn recht komen. Na deze vorstelijke binnenkomst wordt het eigen appartement betreden.
De entree van het appartement geeft toegang tot de woonkamer van zo'n 70 m². Door de karakteristieke grote raampartijen in zowel de voor-, als ook de zijgevel is het volop genieten van een fantastische lichte leefruimte. De achtergevel beschikt over vier openslaande tuindeuren, waardoor u in de zomermaanden het achtergelegen terras en de tuin als het ware bij uw woonkamer kunt betrekken. De eetkeuken is aansluitend aan de woonkamer. Hier is het mogelijk om een fraaie keuken in hoekopstelling te plaatsen. Uiteraard zijn er ook andere opties om de keuken samen met de eettafel op eigen wijze in te richten. In de aangrenzende bijkeuken is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld extra voorraad op te slaan. Aan de tuinzijde ligt de master bedroom. Het zal niemand verbazen, dat het aantal vierkante meters aansluit bij de uitstraling van het totale gebouw. Deze slaapkamer is namelijk zo'n 23 m² groot, waarbij een eigen badkamer beschikbaar is. Aan de voorzijde is een tweede slaap- of hobbykamer en ook deze beschikt over een eigen badkamer. De hoge plafonds benadrukken de monumentale sfeer die in het gehele appartement terug komt.

Meer informatie kunt u vinden op ravelijndegroenejager.nl

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 569.000,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
portiekflat
Dak
samengesteld dak
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
154 m2
Inhoud
693 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.