Onder optie
Koopsom
€ 599.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5-tal riante appartementen. Deze appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op de monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Bovendien beschikt elk appartement over 2 eigen parkeerplaatsen, waarvan 1 onder de carport op afgesloten terrein. En daarnaast over een buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen.

Via de lift of de trap in de centrale entree bereikt u de eerste verdieping. De mooie monumentale elementen die doen terugdenken aan de tijd waarin werd gebouwd, herleven ook hier. De toegang is herkenbaar in deze zelfde stijl. Een fraaie terrazzovloer leidt u naar de toegang tot de woonruimte. De mooie rechthoekige woonkamer van ca. 44 m² is gesitueerd aan de achterzijde. In de gevel zijn op diverse plaatsen grote raampartijen met roedeverdeling
opgenomen, die zorgen voor veel daglichttoetreding. En wat een fraai uitzicht! Door de hogere ligging kijkt u vanuit de woonkamer over de Goese Veste richting de Middelburgsestraat. Vanuit de zijgevel is er toegang tot een balkon, waarop u in de ochtenduren heerlijk kunt genieten van de zon. Samen met de hoge plafonds dragen deze bij aan het gevoel van de grootte van het appartement. Ook in dit appartement is sprake van een aparte leefkeuken, die van de woonkamer is gescheiden middels openslaande deuren. De plaatsbepaling van de keukeninrichting alsmede de plaatsing van de eettafel kan nader worden bepaald; er is immers een ruimte beschikbaar van meer dan 26 m²! Bovendien is er direct aan de keuken een dakterras gerealiseerd, die toegankelijk is door de openslaande deuren. Kortom, indien de weersomstandigheden dat toelaten, geniet u uw maaltijd heerlijk in de buitenlucht! Extra
bergruimte wordt gevonden in de naastgelegen bijkeuken.
De slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer met de herkenbare grote kozijnen, beschikt over een eigen badkamer en grote inloopkast. Vanuit deze ruimte is ook het balkon aan de zijgevel te bereiken. De tweede slaapkamer is met een oppervlak van zo'n 14 m² uitstekend geschikt om hierin meerdere combinaties te maken als bijvoorbeeld extra slaapkamer, hobbykamer of atelier.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 599.000,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
portiekflat
Dak
samengesteld dak
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
162 m2
Inhoud
729 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.