Onder optie
Koopsom
€ 535.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5-tal riante appartementen. Deze appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op de monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Bovendien beschikt elk appartement over 2 eigen parkeerplaatsen, waarvan 1 onder de carport op afgesloten terrein. En daarnaast over een buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen.

Nadat u met de lift of trap op de woonverdieping bent gekomen bereikt u de toegang tot het appartement.
Via de hal stap u binnen in de woonkeuken die in verbinding staat met de woon- en tuinkamer en over een aangrenzende bijkeuken beschikt. Aansluitend aan de keuken zal tijdens de transformatie op een speelse wijze met een klein niveauverschil een bijzondere uitbouw gerealiseerd worden in de vorm een tuinkamer met Franse balkondeuren, die prachtig uitkijkt over het groen en water. In de winter kunt u in deze kamer binnen genieten van de zon, terwijl u in de zomer de deuren opent om van de aangename buitenlucht te profiteren aangezien de tuinkamer uitmondt uit op een terras van ca. 40 m² op het westen.
De woonkamer ligt aan de achterzijde heeft een speelse indeling. Door een niveauverschil tussen de 2 ruimtes is deze gemakkelijk op te delen in bijvoorbeeld een tv-ruimte en woonkamer. Middels een doorkijkje zijn de 2 ruimtes met elkaar verbonden. Vanuit het lager gelegen gedeelte heeft u een fantastisch uitzicht over De Veste.
De hoofdslaapkamer, welke aan de voorzijde ligt, is zoals bij alle appartementen met meer dan 20 m² ruim bemeten. Tevens vindt u aan deze zijde ook de badkamer en de extra slaap- of studeerkamer.

Meer informatie kunt u vinden op ravelijndegroenejager.nl

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 535.000,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
portiekflat
Dak
samengesteld dak
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
146 m2
Inhoud
657 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.