Beschikbaar
Koopsom
€ 575.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5 of 6-tal riante appartementen. Het penthouse op bovenverdieping wordt optioneel ook aangeboden als 2 zelfstandige appartementen, waarvan dit appartement er één is.
Alle appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op de monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op.
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats onder een carport op afgesloten terrein. Daarnaast ook over een buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen.

Via de ruime hal stapt u de woonkamer met open keuken binnen. Wat direct opvalt is de dakconstructie die (deels) in het zicht blijft. De mooie oude spanten zijn de sfeermakers in de ruimte. Hieraan kunt u zien dat het appartement zich bevindt in een monumentaal gebouw.
Aan de zuidkant worden in de woonkamer een vijftal dakramen aangebracht die zo ver geopend kunnen worden dat hiermee een soort inpandig dakterras ontstaat. Bovendien heeft u van hieruit een schitterend vergezicht over de Veste en een deel van Goes.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een ruime slaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer. Vanuit de woonkamer is eveneens de entresol te bereiken. Deze leent zich prima om bijvoorbeeld als werkruimte in te richten.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 575.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
portiekflat
Dak
samengesteld dak
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
155 m2
Inhoud
441 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
2

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.