Beschikbaar
Koopsom
€ 345.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes.
Na de transformatie zal het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager ruimte bieden aan een 5 of 6-tal riante appartementen. Het penthouse op bovenverdieping wordt optioneel ook aangeboden als 2 zelfstandige appartementen, waarvan dit appartement er één is.
Alle appartementen zullen worden voorzien van de huidige luxe en techniek, zonder dat het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand verloren gaat. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op de monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats onder een carport op afgesloten terrein. Daarnaast ook over een buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen.

Ook dit appartement heeft een sfeervolle living dankzij de diverse spanten die in het zicht blijven. In het verlengde van de woonkamer, aan de voorzijde van het gebouw, vindt u de keukenopstelling. Vanuit de living is een fijn ruim dakterras te bereiken. Vanaf dit terras kijkt u uit op de Veste en een deel van Goes.

In de slaapkamer is ook goed te zien dat het appartement zich in een monumentaal gebouw bevindt. Het daglicht in de slaapkamer komt binnen via de originele dakkapel met halfrond raam en roedeverdeling. Ook de spanten zijn hier nog in het zicht. Deze facetten samen maken het geheel zeer sfeervol. De slaapkamer beschikt over een aangrenzende badkamer.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 345.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort appartement
portiekflat
Dak
samengesteld dak
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
95 m2
Inhoud
282 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.