Beschikbaar
Koopsom
€ 417.000,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Op diverse locaties binnen het uitbreidingsplan liggen kavels die geschikt zijn voor vrijstaande bebouwing. De kavels variëren qua grootte van 376m2 tot en met 991m2. In totaal telt het plan 15 bouwkavels voor vrijstaande woningen, met enkele kavels aan de Brugstraat en de I.G.J. van den Boschstraat en diverse kavels midden in het uitbreidingsplan. Speciaal voor dit plan hebben we een basiswoning ontworpen, passend binnen de kaders van het geldende beeld en kwaliteitsplan. Deze woning kan volledig worden uitgebouwd en aangepast. Zo is de 3d visualisatie al voorzien van een erker aan de voorzijde,
een luifel boven de voordeur en een dakkapel in de badkamer. Binnen het bestemmingsplan is het zelfs mogelijk om er een verdieping tussen te plaatsen.

Past de sfeer en uitstraling niet bij uw voorkeur, of heeft u specifieke wensen qua indeling?
Wij nodigen u van harte uit voor een verkennend gesprek om gezamenlijk uw Droomhuis te ontwikkelen

Begane grond
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning met daarin de toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang. De royale woonruimte is L-vormig, waarbij de eetruimte en keuken in elkaars verlengde zijn gelegen. De woonkamer is gericht naar de straatzijde en biedt een enorme leefruimte. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren opgenomen. Tussen de keuken en garage is een zeer praktische bijkeuken opgenomen, waarin u uw apparatuur zoals wasmachine en droogautomaat kunt plaatsen. Er is verder nog ruimte genoeg om daarin ook nog bijvoorbeeld een vriezer of extra koelkast te plaatsen.
Aansluitend is de garage binnendoor bereikbaar. Dit is niet zomaar een garage, maar deze is extra breed, waardoor behalve uw auto ook uw overige spullen prima kunnen worden opgeborgen.

1e Verdieping
Op de verdieping treft u drie royale slaapkamers. Aansluitend aan de master bedroom is er een ruime dressing (inloopkast). De badkamer is standaard uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad, wastafel en 2e (hang)toilet.

Zolderverdieping
De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. Hierop vindt u behalve de installaties ook de een zee aan bergruimte.

Deze woning wordt op diverse verschillende percelen binnen het bouwplan aangeboden, maar mocht u interesse hebben in een ander type woning, dan is ook dat mogelijk. In beide gevallen nodigen we u graag uit om met ons in gesprek te gaan.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 417.000,-
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , vrijstaande woning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
543 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Over dit nieuwbouwproject

De Tuin van Wilhelminadorp

Een rustieke plaats aan het kanaal van Goes naar de Oosterschelde. Dat is een korte maar alles omvattende omschrijving van het dorpje Wilhelminadorp. Gedurende de jaren '90 is Wilhelminadorp vastgegroeid aan de centrumstad Goes. Goes heeft een aantrekkelijke binnenstad met mooie winkels, terrasjes, een jachthaven en een veelheid aan voorzieningen op maatschappelijk en sociaal gebied. Het biedt u, als derde monumentenstad van Zeeland met een beschermd stadsgezicht, bovendien een verscheidenheid aan rijksmonumenten. Centraal gelegen in de provincie Zeeland en daardoor zeer goede verbindingen met de rest van Zeeland en daarbuiten.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Niet voor niets vervult deze unieke stad een centrumfunctie voor Noord- en Zuid Beveland. Houdt u van activiteiten op en aan het water? Dan bent u in Wilhelminadorp op de juiste plaats. Alle vormen van watersport vindt u in de directe nabijheid van Wilhelminadorp. Duiken, zeilen, wandelen en fietsen, Nationaal Park de Oosterschelde heeft het u allemaal te bieden.

Wilhelminadorp ontstond in 1812 toen de Wilhelminapolder werd bedijkt. Bijzonder is, dat er in deze polder maar één landbouwbedrijf werd gevestigd: De Koninklijke Maatschap de Wilheminapolder, die nog steeds bestaat.

In het dorp, op de locatie van het voormalige proefstation van deze maatschap, is een nieuw plangebied in ontwikkeling, waarin circa 29 grondgebonden woningen zijn voorzien. Het plangebied ligt aan de noord-westelijke zijde van de kern Wilhelminadorp. Een eventuele uitbreiding van het aantal woningen tot een maximum van 36 woningen is volgens het bestemmingsplan mogelijk. De kavelgroottes als ook de typen woningen zijn gevarieerd. Aan de zijde van de Brugstraat is er ruimte voor vrijstaande woningen. In het resterende gebied achter de Brugstraat zullen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen en rijwoningen elkaar afwisselen.

Uitbreidingsplan de Proeftuin van Wilhelminadorp is gelegen aan de rand van het dorp. Het plan is direct gelegen naast uitgestrekte akkerlanden. Volop rust en ruimte. Maar ook rechtstreeks in verbinding met Goes. Handig voor gezinnen met opgroeiende kinderen gezien Goes beschikt over Middelbare beroepsopleidingen. In totaal zullen op het plangebied 29 woningen worden gerealiseerd, onderverdeeld in tweekappers, gezinswoningen en rijwoningen (reeds verkocht) en vrijstaande woningen.

Beschikbare woningtypes binnen dit project

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.