Onder optie
Koopsom
€ 286.300,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Aan de Negen Gemeten, de Acht Gemeten en het Jagertje komen 22 twee-onder-een-kap-woningen van het type Kolgans, waarvan de bouw inmiddels is gestart. Hierin krijgt iedereen heerlijk de ruimte, want de huizen staan op riante kavels. De tuinen zijn zo diep of breed dat bij mooi weer je altijd een plek in de zon hebt. Fijn ook dat je je auto op de eigen oprit kunt plaatsen en bestaat de mogelijkheid om (in eigen beheer) een garage te realiseren.

De keuken ligt aan de voorzijde. Terwijl je staat te koken, kijk je leuk uit op de straat. Via het zijraam schijnt er extra licht binnen.
De tuingerichte woonkamer heeft (in afwijking van de tekening) twee openslaande tuindeuren met zijlichten ter breedte van ca. 3,40 meter. Zet deze lekker open en geniet binnen van het buitenleven. Onder de trap is een handig kast voor het opbergen van zaken zoals een stofzuiger. In de keukenruimte zijn standaard al diverse aansluitingen voorzien om een keuken naar eigen keuze te kunnen plaatsen.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair en tegelwerk. Het tegelwerk in de woning wordt voorzien van Mosa wand- en vloertegels in de combinatie wit (25 x 33 cm.)/antraciet (45 x 45 cm.). Het sanitair wordt uitgevoerd met o.a. inloopdouche met glazen douchewand, regendouche met thermostaatkraan en Aquadimmer en wastafelmeubel.
Wil je nog een extra slaapkamer? Daar is op de zolder met zijraam alle ruimte voor. Naast de afgewerkte technische ruimte is de verdieping volledig vrij in te delen.

De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De berging in de achtertuin wordt standaard geplaatst.
Vanzelfsprekend is het middels diverse opties mogelijk om de woning geheel naar eigen wens aan te passen.

De woningen zijn inmiddels in aanbouw. Kortom, nu kopen is kiezen voor zekerheid, dat u binnen afzienbare tijd ook daadwerkelijk uw nieuwe woning kunt betrekken. Vanwege de voorbereiding hierop is gekozen de woning uit te voeren met een houten pui van 3,4m met openslaande tuindeuren en een dakvenster op de zolderverdieping.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 286.300,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , 2-onder-1-kapwoning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
123 m2
Inhoud
488 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Over dit nieuwbouwproject

Wonen in Mannee

Aantrekkelijk wonen tussen natuur en stad in het hart van Zeeland.
Goes is volop in beweging. Dat zie je in alle facetten terug, waaronder ook in het woningaanbod. Aan de rand van Goes wordt druk gebouwd aan de woonwijk Mannee. De wijk Mannee biedt het beste van twee werelden. Tenminste als je op zoek bent naar een groene, kindvriendelijke woonomgeving met de gezellige drukte van de binnenstad binnen handbereik. Met nog geen tien minuten fietsen sta je dus in hartje Goes.
Gelegen naast de akkers en tussen de wijken Goese Meer en Noordhoek wordt Mannee gezien als overgangsgebied tussen het open landschap en de stad.

Op één van de fraaie plekjes binnen de wijk, gelegen naast de watergang in het westelijk deel "De Woonvelden", direct naast de wijk Noordhoek, worden door BPD 33 woningen gerealiseerd, waarvan de bouw reeds is aangevangen. Rondom de huizen is veel aandacht voor groen en water.

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.