Onder optie
Koopsom
€ 327.800,-
v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Aan de Negen Gemeten en Acht gemeten komen er acht twee-onder-een-kap-woningen van het type Sneeuwgans, waarvan de bouw inmiddels is gestart. De moderne huizen zijn niet alleen mooi om te zien, ze bieden ook een zee aan leefruimte. En wat prettig dat door de grote ramen elke kamer verlicht is. De riante tuinen bieden veel privacy en mogelijkheden om werkelijk iets moois te kunnen realiseren. Aan de voorzijde is er een eigen opstelplaats voor de auto, ook is er voldoende ruimte om (in eigen beheer) een garage te realiseren.

Wanneer je thuis komt, parkeer je de auto op de eigen oprit en via de zijentree betreed je de woning. In de hal is meteen de trapopgang naar de eerste verdieping. Onder de trap heb je alle ruimte voor een garderobe/kapstok. De linker woning van de tweekapper heeft een leefkeuken aan de voorzijde en de woonkamer tuingericht. Bij de rechter woning is dit precies andersom. Wat spreekt je het meest aan?

Op de eerste verdieping tref je drie royale slaapkamers en een prettig ruime luxe badkamer met daglicht. De vaste trap naar de zolder biedt nog eens extra ruimte. Hier kun je met gemak nog een slaapkamer realiseren. Handig is de technische ruimte die hier gemaakt is. Hier plaats je de wasmachine en droger (optioneel) mooi uit het zicht.

De woningen beschikken natuurlijk over vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De berging in de tuin wordt standaard geplaatst.

De woningen zijn inmiddels in aanbouw, dus nu kopen is binnen afzienbare tijd ook daadwerkelijk beschikken over de nieuwe woning.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopsom
€ 327.800,-
v.o.n.
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , 2-onder-1-kapwoning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
142 m2
Inhoud
511 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
3

Over dit nieuwbouwproject

Wonen in Mannee

Aantrekkelijk wonen tussen natuur en stad in het hart van Zeeland.
Goes is volop in beweging. Dat zie je in alle facetten terug, waaronder ook in het woningaanbod. Aan de rand van Goes wordt druk gebouwd aan de woonwijk Mannee. De wijk Mannee biedt het beste van twee werelden. Tenminste als je op zoek bent naar een groene, kindvriendelijke woonomgeving met de gezellige drukte van de binnenstad binnen handbereik. Met nog geen tien minuten fietsen sta je dus in hartje Goes.
Gelegen naast de akkers en tussen de wijken Goese Meer en Noordhoek wordt Mannee gezien als overgangsgebied tussen het open landschap en de stad.

Op één van de fraaie plekjes binnen de wijk, gelegen naast de watergang in het westelijk deel "De Woonvelden", direct naast de wijk Noordhoek, worden door BPD 33 woningen gerealiseerd, waarvan de bouw reeds is aangevangen. Rondom de huizen is veel aandacht voor groen en water.

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij gaan graag met u rond de tafel! Voor het inplannen van een afspraak of het ontvangen van meer informatie kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.