Nieuwbouwmakelaar Goes

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in de omgeving van Goes? Bij Faasse & Fermont bent u aan het juiste adres! Wij helpen u bij het vinden van een nieuwbouw koophuis. De vraag naar koophuizen stijgt enorm en daarmee worden er steeds meer nieuwbouwprojecten opgezet. Zo ook in de omgeving van Goes, Kapelle en Vlissingen. Wij zijn nauw betrokken bij een groot aantal van deze projecten en helpen u graag verder. Bekijk allereerst eens ons aanbod nieuwbouwwoningen. Ook is het mogelijk om via ons makelaarsbureau een stuk grond te kopen en bijvoorbeeld zelf een nieuwbouwhuis of project te starten. Samen gaan wij uw woonwens realiseren!

Nieuwbouw bij Faasse & Fermont

Wilt u een van de mooie nieuwbouwwoningen kopen? Dan is het aan te bevelen om dit samen met een nieuwbouw specialist te doen. Onze specialisten helpen u graag bij het aankopen van uw droomhuis. Wij zijn nauw betrokken bij lopende nieuwbouwprojecten en bij aankomende nieuwbouwprojecten waardoor we juist advies kunnen uitbrengen en van alle zaken op de hoogte zijn. Als u via ons opzoek gaat naar een nieuwbouwwoning dan begeleiden wij u van A tot Z waardoor u niet voor onnodige verassingen komt te staan. Als u zelf een nieuwbouwwoning wilt bouwen dan voeren we allereerst onderzoek uit naar o.a. de bestemming, de bodemgestelheid en we controleren de benodigde contracten die nodig zijn voor de bouw, welke we ook met u doornemen voordat u tekent. Zo kunt u aan de slag met uw droomproject zonder enige zorgen! 

Uw nieuwbouwmakelaar in omgeving Goes

Regio Goes is een regio die momenteel erg in trek is. Dit komt vanwege de ideale ligging: er is veel natuur, veel landelijk én stedelijk gebied, grote uitvalswegen en uiteraard de ligging vlakbij zee en de talloze stranden. Omdat de vraag naar nieuwbouwhuizen in omgeving Goes toeneemt, nemen vanzelfsprekend ook de nieuwbouwprojecten toe. Als u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning dan kunt u bij ons terecht voor:

  • Reservering op een nieuwbouwwoning
  • Een adviserend gesprek met onze nieuwbouwmakelaar
  • Vragen over de reserveringsperiode
  • Taxatie advies
  • Hypotheekadvies 
  • Advies bij het opstellen en ondertekenen van contracten

Contact

Heeft u vragen over lopende- of nieuwe nieuwbouwprojecten? Dan staat een van onze nieuwbouwmakelaars u graag te woord. Bezoek nu onze contactpagina en vul het contactformulier in of neem op een andere manier contact met ons op.