Verkoopmakelaar Goes

Wilt u uw huis of kantoorpand gaan verkopen? Een verstandige keuze! Zoals iedereen weet trekt de huizenmarkt enorm aan en is er een tekort aan woningen in Nederland. Dit is dus de juiste tijd om uw huis te verkopen, en wij helpen u graag tijdens het verkooptraject. 

Woonhuis verkopen

U heeft de keuze gemaakt uw huis te gaan verkopen. Misschien omdat u een gezinsuitbreiding op de planning heeft staan waardoor u groter moet gaan wonen. Of juist omdat uw kinderen uit huis zijn gegaan en u het fijner vindt om wat kleiner te gaan wonen. Of misschien gaat u met pensioen en wilt u een mooi huis vlakbij de zee kopen? Of wellicht moet u uw huis door privéredenen verkopen. Wat de reden ook mag zijn, bij Faasse & Fermont helpen wij u graag bij het verkopen van uw huis zodat u van uw nieuwe huis kunt gaan genieten. 

Het verkopen van een huis is een dubbel traject wat veel stress met zich kan meebrengen. U moet (vaak) niet alleen uw huis verkopen maar ook weer een nieuw huis aankopen (tenzij u gaat rondreizen van het verkoopbedrag uiteraard). Wij weten tijdens een verkooptraject precies waar we naar moeten kijken en ontnemen alle stress. Doordat wij een bekend makelaarsbureau zijn in de regio's Goes, Kapelle en Vlissingen vinden wij voor elke verkoop de juiste koper!

Vaststellen van de vraagprijs

De belangrijkste vraag die u zichzelf natuurlijk afvraagt: wat is de waarde van mijn huis? Onze makelaars gaan een grondig onderzoek uitvoeren om dit te bepalen. Allereerst zullen we de Kadastergegevens van uw huis bekijken zodat we kunnen vaststellen wat de kadasterwaarde van uw huis is. Daarnaast gaan we kijken of er recentelijk gelijkwaardige huizen in de buurt zijn verkocht. Ook kijken we hoe goed uw huis is onderhouden. Allemaal aspecten die belangrijk zijn bij het bepalen van de verkoopprijs. 

Een andere vraag die we stellen is; hoe snel wilt u uw huis verkopen? Er is momenteel veel vraag naar huizen maar het gaat alsnog om een fors bedrag waardoor mensen vaak iets langer willen wachten bij het maken van een bod. Wilt u heel snel uw huis verkopen? Dan is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om iets onder de daadwerkelijke waarde van het huis te gaan zitten. Heeft u geen haast bij het verkopen van uw huis? Dan is het een mogelijkheid om net iets boven de waarde van het huis te gaan zitten. Samen kijken we naar de juiste keuze voor uw situatie. 

Onze verkoopkanalen

Als u uw huis via Faasse & Fermont wilt verkopen dan zorgen wij via de volgende kanalen ervoor dat we een koper vinden:

  • Onze website; hier staat duidelijk het aanbod in onze omgeving en via onze website staan wij dagelijks in contact met potentiële kopers
  • Funda; Via ons erkende Funda account komen potentiële kopers in aanraking met ons aanbod
  • Facebook; Via onze grote achterban in de omgeving Goes, Kapelle en Vlissingen (ruim 1.300 lokale likes) 
  • Bedrijfspand; Via ons bedrijfspand komen voorbijgangers in aanraking met het huidige aanbod. 

 

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We maken graag een keer een afspraak om te kijken of het klikt! Neem nu contact met ons op.