Verkocht o.v.
Vraagprijs
€ 349.000,-
k.k.

Kan ik dit huis betalen? Bereken nu uw max. hypotheek

Over deze woning

Op een fraaie locatie gelegen statig kantoorpand uit 1959. Het pand ligt midden in de kern van oude Kloetinge op de hoek met de doorgaande straat, de Lewestraat. De afgelopen jaren is het pand meerdere malen uitgebreid en het geheel is goed onderhouden. De ruimte is ge-schikt voor vele doeleinden, o.a. praktijkruimte, kantoorruimte met of zonder baliefunctie, zorgfuncties. De beschikbare ruimte op de begane grond is ca. 170 m² B.V.O. op de begane grond en circa 75 m2 op de verdieping. Er zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en er is vol-doende onbetaalde parkeergelegenheid in de openbare ruimte.

Indeling
Entree met balie, gang naar rechts grote en kleine kantoorruimte, luxe keuken voorzien van vaatwasser, koelkast en ruime kastruimte. Vanuit de gang tevens de toegang de rechter bo-venverdieping met 3 kleinere kantoorruimte en bergruimte en bergzolder. Op de begane grond naar links vanuit de entree is een grote open kantoorruimte en een grote kluis met klas-sieke kluisdeur. Vanuit de open kantoorruimte is de uitbouw bereikbaar, die eveneens zeer licht van opzet is en toegang biedt naar de linkerzijde van de bovenverdieping.

Ligging en bereikbaarheid
Het kantoorpand is gelegen in het dorpscentrum van Kloetinge aan een fraai groen plein. Door de hoekligging met de doorgaande straat, de Lewestraat, is er een hoge attentiewaarde. Het pand is uitstekend te bereiken en sluit vrijwel direct aan op de uitvalswegen richting de snelweg, het NS station en het centrum van de streekstad Goes.

Bestemming
De bestemming is kantoor, hieronder valt:
het bedrijfsmatig uitoefenen van administratieve werkzaamheden ten behoeve van derden. In overleg met de gemeente is een andere bestemming, zoals Wonen of in combinatie met Wo-nen bespreekbaar.

Voorzieningen
- Alarminstallatie;
- Toilet;
- Complete pantry;
- ICT-bekabeling;
-CV-gas;

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend Gemeente Kloetinge, sectie A, nummer 3006, groot 517 m2.

Parkeren
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein aan de straatzijde.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • 360º Foto’s
  • Video

Algemeen

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,-
k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woonhuis
eengezinswoning , vrijstaande woning
Dak
zadeldak

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Woonoppervlakte
245 m2
Perceeloppervlakte
517 m2
Inhoud
900 m3

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal woonlagen
2

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij laten u de woning graag zien! Indien u hieronder uw gegevens achterlaat, zullen wij contact met u opnemen voor het inplannen van een bezichtiging.