Beschikbaar
Huurprijs
€ 95,-
m2 p.j
Servicekosten
€ 6,-
p.m.

Over dit object

Aan de Albert Plesmanweg op het industrieterrein "De Poel I" op een uitstekende zichtlocatie aan één van de uitvalswegen van Goes bieden wij kantoorruimte aan van circa
145 m² BVO op de eerste verdieping van een representatief bedrijfsgebouw.

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen op het bedrijventerrein "De Poel I" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de nabijheid van rijksweg A-58. Ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel en het havengebied Vlissingen-Oost is goed. Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Afmetingen
Momenteel beschikbaar: circa 145 m² B.V.O. kantoorruimte op de eerste verdieping.

Parkeren/buitenterrein
Aan de voorzijde is er een ruim buitenterrein beschikbaar t.b.v. parkeren en manoeuvreren. Bij deze kantoorruimte behoren 4 parkeerplaatsen.

Voorzieningen
- Pantry
- Toiletgroep

Huurprijs
Kantoorruimte € 95,-- per m² B.V.O. per jaar (inclusief 4 parkeerplaatsen).
Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief B.T.W.; servicekosten en nutslasten.

Servicekosten
€ 6,00 per m² BVO per jaar exclusief B.T.W.
Deze dienen onder andere ten behoeve van onderhoud buitenterrein, gemeenschappelijke verlichting, technisch beheer, etc. De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van vijf (5) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van vijf (5) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van twaalf (12) maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Albert Plesmanweg 1a te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 95,-
m2 p.j
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
kantoorruimte
Nevenbestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
3970 m2
Oppervlakte
145 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.