Verkocht
Koopprijs
€ 795.000,-
k.k.

Huurprijs
€ 24.000,-
tot 
€ 35.000,-
p.j.

Over dit object

TE HUUR/TE KOOP
Amer 5 Brielle
Praktijk-/kantoorruimte

Object
Op een goede bereikbare locatie gelegen praktijk-/kantoorruimte nabij het centrum van deze kleine stad en aan de rand van de wijk Nieuwland. Een gedeelte van het pand op de begane grond (circa 154 m2 BVO) is verhuurd ten behoeve van fysiotherapie-praktijk. De overige ruimte op begane grond is ingericht als praktijkruimte met diverse voorzieningen. Deze totale ruimte is circa 279 m2 BVO. Voor deze ruimte is een gezamenlijke entree bij de voorgevel, een entree aan de zijgevel met expeditiedeuren, alsmede een achteruitgang. De verdiepingsruimte is zowel inpandig als via de zijdeuren te bereiken. Het pand heeft de beschikking over een lift, een vaste trap naar de verdieping en via het platte dak een vluchttrap vanaf de eerste verdieping. De totale oppervlakte van de eerste verdieping is circa 366 m2 BVO. De verdieping is ingericht in diverse ruimten, waaronder, laboratoriumruimten, werkruimten en secundaire voorzieningen. Op het achterterrein zijn totaal circa 12 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid
Zeer goed bereikbaar en vanaf de doorgaande weg met directe aansluiting op de N57, richting het Rotterdamse havengebied en het achterland. De directe omgeving kenmerkt zich door woningbouw, hotelaccommodatie, medisch centrum, diverse kantoorvoorzieningen en een supermarkt.

Huurprijs vrije ruimte op begane grond in huidige staat
€ 35.000,- per jaar exclusief BTW.

Huurprijs verdieping in huidige staat
€ 24.000,- per jaar exclusief BTW.

Vraagprijs koop
€ 795.000,- kosten koper.

Huuropbrengsten
De verhuur van de ruimte op de begane grond kent een opbrengst van circa € 19.000,- per jaar. Het huurcontract loopt tot en met 31 oktober 2025.

Bestemming
Centrumdoeleinden met de bestemming Maatschappelijk binnen het bestemmingsplan Nieuwland uit 2013. De voor Maatschappelijk aangewezen gronden zijn bestemd voor medische, sociale, levensbeschouwelijke, educatieve, openbare en culturele voorzieningen.

Voorzieningen:
-Verwarming;
-Koelunits;
-Lift;
-Pantry's;
-Toiletten;
-Meterkast met elektra, gas en water;
-Krachtstroom;
-Deels systeemplafond met verlichting;
-Overdrukcabines;
-Elektrisch rolluik ter plaatse van de entree;

De verhuurder is bereid tot het verrichten van nadere investeringen in het pand.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Type huurcontract
Huurovereenkomst ROZ-model winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW. In geval van koop dient er 10% van de koopsom als waarborgsom te worden gestort of als bankgarantie te worden gesteld bij de notaris.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Beschikbaarheid
Voor verkoop per direct beschikbaar. Voor verhuur in onderling overleg.

Voorbehoud
Verhuur/verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur en verkoop van "Amer 5 te Brielle" Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 795.000,-
k.k.
Huurprijs
€ 35.000,-
p.j.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
1340 m2
Oppervlakte
645 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.