Beschikbaar
Huurprijs
op aanvraag

Over dit object

Op een mooie zichtlocatie in de wijk Goes Zuid bieden wij in het nieuwbouwcomplex "De Casembroot" een commerciële ruimte aan welke geschikt is voor verschillende doeleinden. U kunt er zich vestigen met uw kantoor, winkel of praktijkruimte.
De ruimte is in casco staat en kan volledig naar eigen wens ingericht worden. De oppervlakte is ca. 118 m².
De nevengelegen ruimten zijn ingevuld door een enkele speciaalzaken welke veel klanten, ook van buiten de wijk trekken. Daarnaast is er een kapsalon, een cafetaria en fitness center.

Bereikbaarheid en ligging
De bereikbaarheid is zeer goed met alle uitvalswegen op korte afstand. De wijk Goes-Zuid ligt op korte afstand van het centrum en van het NS-station. Tevens is winkelcentrum "de Bussel" op steenworp afstand gelegen met daarin onder meer een supermarkt, reisbureau, bloemist, kapsalon, snackbar.

Voorzieningen
Het pand wordt casco opgeleverd met meterkast incl. meters.
-Op aangegeven plaatsen is een gasbetonblok opgenomen in de betonvloer t.b.v. aansluitingen nutsvoorzieningen;
-Aansluiting riolering afgedopt t.b.v. toilet- en pantry voorziening;
-Bouwkundige kanalen door de appartementen tot boven dak 3e verdieping en afgewerkt met een opstand die voorzien is van een plaat met dakbedekking;
-Buiten kozijnen aluminium pui (voorzijde) met glasopeningen voorzien van dubbel glas en hardhout met multiplex deuren (zij en achterzijde);
-Buitenzijde en binnenzijde van deuren afgeschilderd;
-Hang- en sluitwerk buitenkozijnen;
-Binnenzijde kalkzandsteen afgefilmd;
-Thermische isolatie in spouwmuren.

Onderhoud
Het pand is in een goede staat van onderhoud.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, opgrond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van de goedkeuring van verkoper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Beukenstraat 4.04 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort bouw
Nieuwbouw
Bestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
118 m2
Verkoopvloer oppervlakte
118 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.