Verkocht
Koopprijs
€ 97.500,-
v.o.n.

Huurprijs
€ 650,-
p.m.

Over dit object

Nieuw gebouwde bedrijfsunits gelegen in het buitengebied van Wolphaartsdijk. Deze units zijn optimaal geschikt voor onder meer opslag en stalling. Zowel koop als huur is mogelijk.

Afmetingen:
De bebouwing bestaat uit 2 gebouwen; 1 nieuwe loods en 1 gerenoveerde loods met daarin totaal maximaal 5 units. De afmeting van deze units is 8.30 x 17 m ( 141m² ).
De dakvoet is ca. 4.70, de nokhoogte is ca. 9.55, dit maakt de units geschikt om hier nog een extra zolder in aan te brengen.

Technische omschrijving:
Aan de buitenzijde zien de nieuwe loodsen eruit als boerenschuur. De staalconstructie is geplaatst, deze is voorzien van zink fosfaat primer op kleur.

De wanden zijn als volgt opgebouwd:
Op de staalconstructie zijn verzinkte binnendoos profielen aangebracht, welke voorzien zijn van 90mm isolatie. Hierop zijn aan de buitenzijde omegaprofielen aangebracht waarop zwarte potdeksel profielplaten zijn aangebracht. Het plaatwerk is afgewerkt met witte zetwerken op de hoeken en bij de deuren

Opbouw van het dak als volgt:
Op de staalconstructie zijn stalen gordingen aangebracht, waarop ecopanelen van 60mm zijn aangebracht. De bovenzijde hiervan is een staalplaat met rode coating, aan de onderzijde is deze voorzien van naturel aluminium coating. Dakgoten en hemelwaterafvoer zijn uitgevoerd in het wit.

In elke loods is een handbediende crawfort roldeur voorzien ( kleur zwart ) afm 4.00m x 4.00m, tevens heeft iedere loods aparte loopdeur voor toegang.

De bestaande loods is gerenoveerd, en de binnenzijde is geheel afgetimmerd met multiplex. De wanden van deze loods zijn geïsoleerd met pu /of met 90mm glaswol isolatie.
Het dak van deze loods is uitgevoerd in sandwich panelen van 80mm dik. De buitenzijde van deze loods is ook uitgevoerd in zwart, het dak is uitgevoerd in gebroken wit.

Vloeren:
De nieuwe loodsen zijn voorzien van een betonvloer welke glad gevlinderd is afgewerkt. Vloerbelasting is ca 1000 kg/m²
De bestaande loods is voorzien van een vloer met klinkerbestrating.

De nutsvoorziening en riolering:
In elke unit zijn mantelbuizen ingevoerd voor gas, water en elektra alsmede een afgedopte afvoer t.b.v. riolering. De meterkast is niet ingebouwd.

Binnenwanden:
Alle scheidingswanden zijn uitgevoerd, als sandwichpanelen R=2,5m² KW 60min brandwerend, beide zijden zijn bekleed met damwandprofiel en 50mm steenwol zodat deze wanden voldoen aan de eis van 60min brandwerendheid volgens WBDBO.

Meerwerk optie:
Leveren en aanbrengen tussen de bestaande wand in de nieuwe units, van een zolder afm. 8.30 ( volledige breedte ) een 8.50 diepe verdieping vloer op hoogte van 3m. de vloer bestaat uit stalen hoofdligger met daartussen houten balken met daarover underlayment. Tevens voorzien van stalen trap met balustrade. De meerprijs hiervoor is €12.500,- excl. BTW. Overige extra werk op aanvraag.

Bestemming:
Bedrijfsmatige of particuliere stalling en opslag.

Prijzen:
De laatste nieuwbouwunit: vanaf € 97.500 v.o.n. afhankelijk van de hoeveelheid grond.
De prijs van de gerenoveerde loods is:
Voor 544 m² € 319.000,- k.k. (de gehele loods) of
Voor 270 m² € 181.500,- k.k. (de loods in twee gelijke delen)

De huurprijs bedraagt € 650,-- per maand voor de laatste nieuwbouwunit en voor de gerenoveerde loods huurprijs op aanvraag.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Voor nadere informatie en/ of bezichtiging:
Faasse & Fermont
Postbus 2056
4460 MB GOES
0113 250555
www.faasse-fermont.nl

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 97.500,-
v.o.n.
Huurprijs
€ 650,-
p.m.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Nieuwbouw
Bestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
5860 m2
Oppervlakte
144 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.