Beschikbaar
Koopprijs
€ 400.000,-
k.k.

Over dit object

Te Koop Ontwikkellocatie
Dam Ongenummerd, Goes

Namens onze opdrachtgever bieden wij op een gunstige en mooie locatie gelegen pand ten behoeve van een eventuele herontwikkeling naar woningappartementen. Het betreft het voormalige V&D-pand waarin sinds eind vorig jaar de gehele begane grond is ingevuld. De ruimte die we aanbieden betreft de gehele verdiepingsruimte van totaal circa 738 m2 BVO, de bijbehorende ruime entree op de begane grond van circa 38 m2 BVO, waarin tevens ruimte is gemaakt ten behoeve van een liftinstallatie. Verder is er ruimte gereserveerd voor de realisatie van de bergingen op de begane grond. Doordat het een geheel open ruimte betreft is een eigen indeling mogelijk, waarbij er meerdere woningappartementen mogelijk zijn. Door de gemeente is dit gemaximeerd op 10 woningen.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand ligt aan de rand van het centrum van deze streekstad met een verzorgingsgebied van 100.000 mensen. De omgeving kenmerkt zich door de groene opzet, de fraaie veste en het gezellige centrum. Tegenover het gebouw ligt een betaald parkeerterrein. Het pand is omzoomd door andere gebouwen met verschillende functies, woningen, kantoren en winkels.

Bestemming
Centrumdoeleinden, hieronder valt:
-Detailhandel op de begane grond;
-Wonen/winkelen op de verdieping.

Parkeren
Er is voldoende gelegenheid in de omgeving en direct voor de deur om (betaald) te parkeren.

Privaatrechtelijke aspecten
Het geheel is een onderdeel van een Vereniging van Eigenaren. Ten behoeve van de realisatie van de appartementen en bergingen zal er een nadere splitsing moeten worden toegepast. In overleg met de verkoper wordt nader vast gelegd.

Indeling
In de bijlagen zijn de plattegronden en gevel tekeningen opgenomen, die de indeling van het pand grotendeels weergeven. Het geheel bestaat uit een entree op de begane grond met trappenhuis en een mogelijkheid voor. Op de verdieping is een grote open ruimte. Verder personeelsruimten, technische ruimten, opslagruimte en een kleedkamers. Op de begane grond is verder nog ruimte gereserveerd voor bergingen.

Installaties
Er zijn geen installaties aanwezig.

Onderhoud
Het casco van het pand is goed te noemen.

,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaard alle risico's van dien.

Koopsom
€ 400.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 6%.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg.

Overige van belang zijnde informatie
In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Dam ongenummerd te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 400.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
775 m2
Verkoopvloer oppervlakte
775 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.