Beschikbaar
Huurprijs
€ 775,-
p.m.

Over dit object

Op een uitstekend bereikbare locatie, op bedrijventerrein De Zompe, gelegen bedrijfsunit geschikt voor diverse doeleinden. De ruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 150 m² BVO op de begane grond en circa 75 m² BVO op de verdieping.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg N57 en aansluitend op de A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is.

Indeling
Het pand heeft een begane grond vloer van circa 150 m². De ruimte is zowel via de overheaddeur als via de aparte loopdeur te betreden. Over de helft van de unit is een verdiepingsvloer ingericht van circa 75 m². Op de begane grond is een toilet en een meterkast aanwezig.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen gemeente Veere, d.d. 13 december 2012 is van toepassing. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven, behorende tot en met milieu categorie 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

Voorzieningen
-Onderheide en gevlinderde vloer met een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m²;
-Aparte entree;
-Overheaddeur (4 x 4,2 m);
-Kunststof kozijnen;
-Ingerichte meterkast;
-Toilet;
-Reling bij entresolvloer;
-Krachtstroom.

Huursom
€ 775,- exclusief BTW en eventuele servicekosten per maand.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 optiejaren.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat

Type huurcontract
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurkosten, te vermeerderen met de gebruikelijke BTW.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Kadaster
Het perceel betreft Gemeente Veere, sectie G, nummer 2599, groot 211 m2.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van " De Padweie 13A" . De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 775,-
p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Bestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.