Beschikbaar
Huurprijs
€ 32.000,-
p.j.

Over dit object

Op een strategische locatie aan de rand van de binnenstad van Goes, bieden wij circa 300 m² kantoorruimte BVO aan in een fraai, recent gerenoveerd kantoorpand met eigen parkeerterrein. De kantoorruimte is verdeeld over 3 bouwlagen, begane grond en 2 etages. Het pand is zeer representatief, geheel vrijstaand en een unieke kans in de binnenstad van deze streekstad. Aan de achterzijde is ruimte voor opslag.

Ligging
Op loopafstand van het ns-station en de binnenstad van Goes. Met de auto is de locatie eenvoudig te bereiken, mede door de ligging t.o.v. de A58.

Indeling
De begane grond kent een entree, met tochtportaal en mogelijkheid voor een baliefunctie. Er is een open kantoorruimte met een serre-aanbouw, een wachtruimte, toilet en doorgang naar de achtergelegen bergruimte. Op de eerste verdieping zijn 3 werkkamers en een keuken/pantry. De tweede verdieping biedt ruimte aan een werkkamer en archiefruimte, die ook prima dienst kan doen als kantoorruimte.

Bestemming
Maatschappelijke doeleinden en kantoren.

Voorzieningen gebouw
-Kantoorruimte verdeeld over zeven ruimten van verschillende afmetingen en verschillende verdiepingen;
-Databekabeling;
-Inbouwarmaturen;
-Alarminstallatie;
-Patchkast;
-Pantry;
-Toilet.

Huurprijs
€ 39.000,-- excl. BTW per jaar.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
5 jaar met telkenmale 5 optiejaren.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Frans den Hollanderlaan 14 Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 32.000,-
p.j.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1907
Bestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.