Verkocht
Koopprijs
€ 750.000,-
k.k.

Over dit object

In april 2018 heeft ABN Amro Mees Pierson hun kantoor aan de Grote Markt in Goes verlaten. Het object is gelegen in het centrum van Goes. Het centrum omvat een divers winkelaanbod en hier bevinden zich onder meer modezaken, supermarkten, cadeauzaken, bloemisten, boekhandels, en juweliers. Maar ook voldoende horecagelegenheden. Het voormalige ABN Amro Mees Pierson kantoor ligt op de hoek van de mooie, autovrije Grote Markt in een markant en statig pand.

De indeling is als volgt:
Na de ruime entree is een ontvangstruimte, een lange hal met daar aangelegen een kantoorruimte, een boardroom, 2 spreekkamers, toiletten en een pantry. Aan de achterzijde de archiefruimte, een bergruimte, de achterdeur en de opgang naar de kelder waar een kluis en de dataruimte gelegen zijn. Op de eerste verdieping één open kantoorruimte, toilet en de liftmachinekamer. Op de tweede verdieping zijn er 2 kantoorruimtes, toilet en de techniekruimte.

Bestemming
Maatschappelijke doeleinden, Horeca en Centrumvoorzieningen Kernwinkelgebied, waaronder Wonen op de verdieping.

Richtprijs
€ 750.000,- k.k.

Ligging en bereikbaarheid
Stadscentrum van de streekstad Goes met totaal circa 37.000 inwoners en een verzorgingsgebied van 100.000. Zeer goede zichtlocatie met hoge attentiewaarde door de hoekligging. In de omgeving zijn o.a. winkels, horeca en woningen gesitueerd.

Kadaster
Perceel gemeente Goes, sectie D, nummer 3412, 263 m² op eigen grond. Het pand betreft een beschermd monument.

Dataroom
Er is een dataroom beschikbaar met daarin alle informatie over het pand. Neem contact op met Faasse & Fermont voor toegang tot deze informatie en dit unieke pand.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 750.000,-
k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Bestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
426 m2
Verkoopvloer oppervlakte
426 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.