Beschikbaar
Huurprijs
€ 490,-
p.m.
Servicekosten
€ 25,-
p.m.

Over dit object

TE HUUR
Guldenroedestraat 31 Heinkenszand
Kantoorruimte op de 1e verdieping

Representatieve kantoorruimte op de 1e verdieping van ca. 62 m² groot. Deze zichtlocatie, aan het begin van dit grote dorp en direct bij afslag van de A58, is uniek te noemen. Het gehele pand is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. De ruimte is o.a. geschikt voor praktijkruimte of kantoorruimte. Gezamenlijke entree, pantry en toilet. Het terrein is zeer netjes aangelegd en afsluitbaar middels een rolpoort.

Indeling
Eén open kantoorruimte met gezamenlijk gebruik van toilet, keuken en entree.

Ligging en bereikbaarheid
Het kantoorpand ligt midden op het nieuwe kruispunt, dat de toegang biedt tot het dorp, de nieuwbouwwijk Over de Dijk en de bedrijventerreinen van de Noordzak. Door de hoekligging en de uitstraling heeft het een hoge attentiewaarde. Het pand is uitstekend te bereiken en sluit vrijwel direct aan op de uitvalswegen richting de snelweg, en het centrum van dit dorp dat een streekfunctie vertegenwoordigd.

Bestemming
Bestemming 'Kantoor' in het bestemmingsplan 'Kern Heinkenszand 2014' vastgesteld op 2 oktober 2014. De voor 'Kantoor' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Kantoren, alsmede tuinen, erven, paden, verhardingen, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen en andere voorzieningen ten dienste van de bestemming.

Voorzieningen
- Alarminstallatie;
- Toiletten
- Pantry;
- ICT-bekabeling;
-Cv-installatie met verwarming middels radiatoren;
-Lamellen;
-Airconditioning;
-Gebouw is voorzien van camerabewaking.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend Gemeente Borsele, sectie Z, nummers 396 en 1148, totaal groot 830 m2.

Parkeren
Er zijn 13 gezamenlijke parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

Huurprijs
€ 490,-- excl. BTW per maand.

Servicekosten
€ 25,- per m² per jaar excl. BTW omvattende voorschot nutskosten, glasbewassing,
onderhoud en keuring technische installaties en alarmcentrale.

Huurbetaling
Per maand vooruit inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurperiode
5 jaar + 5 optiejaren.

Type huurcontract
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens CPI (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling bij huur.

Oplevering
Per direct.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Guldenroedestraat 31 te Heinkenszand". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 490,-
p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Bestemming
kantoorruimte
Nevenbestemming
maatschappelijk vastgoed

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
530 m2
Oppervlakte
62 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.