Beschikbaar
Koopprijs
op aanvraag

Over dit object

TE KOOP
Bouwgrond Bedrijventerrein Hogeweg V HULST

Een sterk ondernemersklimaat, uitstekende bereikbaarheid en betaalbare kavels. Op de vijfde fase van het regionale bedrijventerrein te Hulst worden twee bouwrijpe kavels te koop aangeboden. De oppervlakte van de kavels bedragen 90.000 m2 en 110.000 m2. De mogelijkheid bestaat om de kavels combineren tot één kavel. Elke vorm en afmeting van kavel is bespreekbaar en (nagenoeg) alle typen van bedrijven worden toegelaten (tot en met milieucategorie 4.1).

Locatie
Het bedrijventerrein ligt aan de rand van de authentieke stadskern van Hulst in de streek Zeeuws-Vlaanderen. Hier heeft u een uitstekende uitgangspositie voor regionaal, nationaal en internationaal zakendoen. De rest van Nederland is uitstekend bereikbaar via de Liefkenshoektunnel in het havengebied van Antwerpen en via de Westerscheldetunnel tussen Terneuzen en Vlissingen. Het nabijgelegen België vormt de ontsluiting naar Zuid-Europa. De combinatie van strategische ligging met maximale flexibiliteit in bestemmings- en bebouwingsmogelijkheden maakt deze locatie uniek. De locatie heeft een goed infrastructuur naar verschillende havens. Het terrein ligt op een centrale locatie tussen de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Vlissingen, Terneuzen en Gent. Dit maakt het terrein uitermate geschikt voor logistieke ontwikkeling.

Bereikbaarheid
Hogeweg V heeft twee hoofdontsluitingen op de Meridiaan, die aansluit op het regionale wegennet: de N290 die leidt tot het Belgische wegennet richting Antwerpen (N11) en de N258 (Abdaalseweg) naar Terneuzen. Langs de zuidzijde van de zogenoemde 'Schapenwei' wordt in 2012 een nieuwe weg aangelegd die aansluit op de nieuwe rotonde op de N290. Op het bedrijventerrein zelf komt een circuit-vormige ontsluitingsstructuur die dienst doet als hoofdontsluiting. Door de strategische ligging op de grens van Nederland en België vormt Hulst dé poort naar ondernemend Europa.

Met Terneuzen op slechts 20 autominuten afstand, Goes en Vlissingen op 50 minuten, Breda en Brussel op nog geen uur en Antwerpen met het havengebied op 28 minuten.

Omschrijving percelen grond
De grond wordt geleverd in bouwrijpe staat, zowel in fiscale als in technische zin. Dit betekent dat de koopprijs wordt vermeerderd met BTW en dat voor rekening van Heijmans het openbaar gebied (wegenstructuur, waterberging, openbare verlichting, riolering etc.) inclusief de Nutsvoorzieningen (tot aan de kavelgrens) worden aangelegd. Het openbaargebied wordt eigendom van de gemeente Hulst die daarmee verantwoordelijk is van het beheer en onderhoud hiervan. Het tracé van de Nuts en van de riolering liggen onder of naast de weg. Iedere ondernemer dient voor eigen rekening een aansluiting aan te vragen op deze tracés.

Bestemming
De aangeboden percelen vallen onder het bestemmingsplan Hogeweg V (De Nieuwe Uitleg). De regels die hierin zijn vermeld zijn leidend. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die voorkomen in milieucategorie 1 tot en met 4.1 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Dit is afhankelijk van de locatie binnen het bestemmingsplan. Voor een gedeelte van het terrein, op een zeer mooie locatie met prachtig uitzicht, de z.g. woonwerkzone langs de Polderstraat, geldt dat er naast een bedrijfspand ook een bedrijfswoning gebouwd mag worden. Hiervoor geldt dat het bedrijfspand en de woning op 1 perceel gevestigd dienen te zijn. De kavels die liggen in de zichtboulevard, de noord-zuidas het centrum en de westzone zijn bestemd voor reguliere bedrijvigheid. In overleg met Heijmans en de gemeente Hulst dient een definitieve toetsing van de beoogde bouwplannen plaats te vinden. Voor bestemming buitenom de Staat der Bedrijfsactiviteiten is overleg met Heijmans en de gemeente Hulst mogelijk.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door Heijmans.

Prijs
Op aanvraag.

Bankgarantie / waarborgsom
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van kavels op het bedrijventerrein Hogeweg V te Hulst. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bestemming
bouwgrond

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
68000 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.