Verhuurd
Huurprijs
€ 4.500,-
p.m.

Over dit object

Op een goede zichtlocatie, nabij de Aldi en naast een grotere dierenspeciaalzaak gelegen winkelpand aan de rand van het centrum van Goes met een goede bereikbaarheid en attentiewaarde. De totale oppervlakte bedraagt ca. 540 m² op de begane grond en bestaat uit een verkoopruimte en bijbehorende ruimten met totaal een frontbreedte van ruim 25 meter. Het pand oogt netjes en heeft veel gebruiksmogelijkheden.

Bereikbaarheid
Goede ligging in de binnenstad van Goes. Supermarkt Aldi, fietsenwinkel Profile, tuinmeubelzaak Sunshine, de dierenspeciaalzaak Discus Van de Vreede en de Praxis zorgen voor de nodige traffic in dit gebied. Nabij is parkeergelegenheid (betaald) aanwezig met een busverbinding op loopafstand.

Huurprijs
€ 4.500,-- per maand exclusief BTW.

Bestemming
In het bestemmingsplan 'Binnenstad Noord' van de gemeente Goes, van 2007 is het gehuurde voor Detailhandel (DH) aangewezen en die gronden zijn bestemd voor gebouwen ten behoeve van het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen, het verhuren en/of het leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of een bedrijfsactiviteit.

Voorzieningen:
-Front van ruim 25 meter;
-Verwarming;
-Pantry;
-Toilet;
-Meterkast met elektra, gas en water;
-Systeemplafond met verlichting;
-Tegelvloer;
-Opslagruimte met expeditiedeuren.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Type huurcontract
Huurovereenkomst ROZ-model winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Houttuinen 20 te Goes" Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 4.500,-
p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
540 m2
Verkoopvloer oppervlakte
540 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.