Beschikbaar
Koopprijs
€ 1.795.000,-
k.k.

Over dit object

Tussen Zierikzee en Goes, direct aan de Oosterschelde en strategisch ten opzichte van Rotterdam, Antwerpen en Breda staat op een unieke en zeer fraaie locatie het bedrijfspand, genaamd 'De Zeeuwse Rozentuin'. De naam zegt het al, hier is thans een rozentuin/kwekerij gevestigd met de daarbij behorende horeca- en ontvangstruimte en een prachtig landhuis met buitenzwembad. Het totale perceel is circa 3 hectare waardoor je alle ruimte hebt om te ondernemen en op hoog niveau te wonen.
De mogelijkheden zijn talrijk: gericht op de paardensport, jeugdzorg, particulier zorg, een zorgboerderij, B&B/evenementenlocatie, een hospice, wellness, een atelier annex galerie of een maatschappelijk gebruik behoren tot de mogelijkheden. Separate verkoop van het landhuis (huisnummer 3) en het bedrijfsgedeelte (huisnummer 3a) is mogelijk.

Optioneel is er een bouwkavel te koop met een oppervlakte van ca. 10.000m2.
Het terrein is ingedeeld met een parkeerterrein voor circa 30 auto's, een buitenverkoopruimte voor de kwekerij, fraai aangelegde thematische tuingedeelten, een theatertuin en een weiland van circa 10.000 m2 met diverse weides en houtwallen. Ook is een kasruimte in kruisvorm (circa 120 m2), een toilethuisje en een houten schuur (circa 30 m2) gerealiseerd.
Het hoofdgebouw, gebouwd in 2007, is ingericht als ontvangstruimte met een horeca-gedeelte, bar, een professionele keuken, een dubbele toiletgroep, een mindervalidentoilet, bergruimte en een kantoorruimte. Op de eerste verdieping is een klein appartement inclusief een badkamer met douche, toilet en wastafel. De tweede verdieping is ingericht als bergruimte en bereikbaar met een vaste trap. De begane grond is circa 202 m2 groot, de eerste verdieping circa 165 m2, waarvan circa 35 m2 als appartement en de tweede verdieping is circa 18 m2.
Landhuis:
Het landhuis is in 1984 gebouwd als boerderijwoning en in 1996 aanzienlijk vergroot waardoor het totale woonoppervlak nu maar liefst 345m2 bedraagt. Hier heb je alle ruimte om te wonen, te ondernemen, exposeren, gasten te ontvangen en onvoorwaardelijk te genieten. Het terrein is de laatste jaren helemaal ingericht voor de tuin- en paardenhobby. Op het uitstekend onderhouden terrein staan een houten wagenschuur, een dubbele dichte schuur, een houten stallencomplex en een rijbak. Het buitenzwembad maakt de ambiance meer dan voortreffelijk. De perceeloppervlakte is bijna twee hectare zodat je in totaal eigenaar kunt worden van circa vijf hectare grond met een prachtig landhuis en een multifunctionele bedrijfsruimte.
Bestemming:
Het aangeboden perceel valt onder het bestemmingsplan Landelijk Gebied uit 2013 van de gemeente Noord-Beveland. De bestemming voor het deel van De Zeeuwse Rozentuin is Cultuur en Ontspanning. Voor het deel van het weiland geldt de bestemming Agrarisch.
Binnen de vigerende bestemming is de gemeente bereid om eventuele initiatieven die raakvlakken hebben met gebruik en de bestemming toe te laten. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Kadaster:
De percelen zijn kadastraal bekend gemeente Kortgene, sectie O, nummers 234, 403, 459, 495 en 496, totaal groot 49.980 m2.

Voorbehoud:
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Vraagprijs:
De vraagprijs bedraagt € 1.795.000,-- kosten koper, exclusief BTW. De prijs is exclusief eventuele goodwill en inventaris en aanwezige voorraden. Optioneel is er een bouwkavel te koop met een oppervlakte van ca. 10.000m2, gelegen achter de bedrijfshal. Separate verkoop van het landhuis (huisnummer 3) en het bedrijfsgedeelte (huisnummer 3a) is mogelijk.

Bankgarantie/waarborgsom:
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Katse Groeneweg 3 en 3a Kats". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • 360º Foto’s
  • Video

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 1.795.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
horeca

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
8000 m2
Oppervlakte
202 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.