Beschikbaar
Koopprijs
€ 1.795.000,-
k.k.

Over dit object

Op een unieke en zeer fraaie locatie gelegen bedrijfspand, genaamd 'De Zeeuwse Rozentuin' op een groot perceel grond (30.000 m2).
Het geheel is in gebruik als rozentuin en _kwekerij met daarbij behorende horeca- en ontvangstruimte.
Het terrein is ingedeeld met een entree voor het parkeerterrein voor circa 30 parkeerplaatsen, buitenverkoopruimte voor de kwekerij, thematische tuingedeelten, die zeer fraai zijn aangelegd, theatertuin en een weiland (10.000 m2) met diverse weides en houtwallen.
De kasruimte (2002) met tegels op zand in een kruisvorm van circa 120 m2, een toilethuisje en er is een houten schuur (2000) met tegels op zand voor de opslag van (tuin)gereedschap van circa 30 m2. Het hoofdgebouw (2007) is ingericht als ontvangstruimte met een horeca-gedeelte, bar, keuken met complete professionele keukeninrichting, 2 keer 2 gescheiden toiletruimten, mindervalidentoilet, bergruimte, kantoorruimte.
Op de eerste verdieping is een klein appartement ingericht met badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder een grote open ruimte en middels vides contact met de begane grond.
De tweede verdieping is ingericht als bergruimte en is bereikbaar met een vaste trap.
De begane grond is circa 202 m2 groot, de eerste verdieping circa 165 m2, waarvan circa 35 m2 als appartement en de tweede verdieping is circa 18 m2.

Woondeel
De ruimte in en rondom de woning maken dit een paradijs voor tuin- of paardenliefhebbers. Er is een verwarmd buiten zwembad en de diverse bijgebouwen zoals de stallen en de schuren bieden ongekende mogelijkheden. Naast dit alles staat er op het terrein een fraai gastenverblijf dat prima geschikt is voor verhuur als vakantieverblijf.

De woning is in 1984 gebouwd als boerderijwoning. In 1996 hebben de huidige eigenaren een groot stuk aangebouwd zodat het totale woonoppervlak nu maar liefst 345m2 bedraagt. De woning beschikt onder meer over een compleet woonprogramma op de begane, een voormalig winkelruimte, kantoor en 5 slaapkamers. De perceeloppervlakte is 19.980 hectare.

Het terrein is de laatste jaren helemaal ingericht voor de tuin- en paardenhobby.
Er is een brede oprit die langs de woning naar het middenterrein loopt. Op dit terrein staan onder meer een houten wagenschuur, een dubbele dichte schuur en een houten stallencomplex. Vanuit dit middenterrein loopt de oprit helemaal door naar de achterkant van het perceel langs de paardenrijbak en de schitterend aangelegde tuin naar het, helemaal vrij gelegen, gastenverblijf.

Bestemming
Het aangeboden perceel valt onder het bestemmingsplan Landelijk Gebied uit 2013 van de gemeente Noord-Beveland. De bestemming voor het deel van De Zeeuwse Rozentuin is Cultuur en Ontspanning.

Voor het deel van het weiland geldt de bestemming Agrarisch.

Binnen de vigerende bestemming is de gemeente bereid om eventuele initiatieven die raakvlakken hebben met gebruik en de bestemming toe te laten. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Kadaster
De percelen zijn kadastraal bekend gemeente Kortgene, sectie O, nummers 234, 403, 459, 495 en 496, totaal groot 49.980 m2.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 1.795.000,-- kosten koper, exclusief BTW. De prijs is exclusief eventuele goodwill en inventaris en aanwezige voorraden.

Bankgarantie/waarborgsom
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Katse Groeneweg 3 en 3a Kats". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • 360º Foto’s
  • Video

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 1.795.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
horeca

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
8000 m2
Oppervlakte
202 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.