Beschikbaar
Huurprijs
op aanvraag

Over dit object

Op een zeer goede locatie, tussen HEMA en Action gelegen winkelpand in het centrum van Goes met een goede bereikbaarheid en attentiewaarde. De totale oppervlakte bedraagt ca. 106 m² op de begane grond en bestaat uit een verkoopruimte met een frontbreedte van circa 4,5 meter. Het pand is geheel gerenoveerd en heeft een fraaie, moderne gevelpui.

Bereikbaarheid
Goede ligging in de binnenstad van Goes. HEMA, Action, Intersport, Van Haren en Foto Verschoore zorgen voor de nodige traffic in dit gebied. Nabij is parkeergelegenheid (betaald) aanwezig met zowel busverbinding als treinverbinding op loopafstand.

Huurprijs
Op aanvraag

Bestemming
Centrumdoeleinden met de bestemming detailhandel en kantoren. Horecadoeleinden zijn toegestaan na vrijstellingsaanvraag via de gemeente Goes.

Voorzieningen:
- Front van ca. 4,5 meter;
- Warmtegordijn;
- Alarm;
- Pantry;
- Toilet;
- Meterkast met elektra, gas en water;
- Plafond met verlichting;
- Kleedkamers;
- Laminaatvloer

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Type huurcontract
Huurovereenkomst ROZ-model winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Kreukelmarkt 8 te Goes" Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m2
Verkoopvloer oppervlakte
106 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.