Verhuurd
Huurprijs
€ 525,-
p.m.

Over dit object

Karakteristiek pand te huur 'De Piratenkoning' in het stadscentrum van Goes. De mooie ruimte van ca. 48 m² is te gebruiken als kantoor of winkelruimte. Door de gezamenlijke entree is de open ruimte te bereiken welke is voorzien van een houten balkenplafond. Aan de achterzijde is een praktische keuken en een gezellig aangeklede binnenplaats gesitueerd. De bovengelegen woning is eveneens beschikbaar voor huur. Deze keurige studio heeft een eigen opgang en bevat een woonkeuken met slaapzolder. Huurprijs is op aanvraag.

Bereikbaarheid en ligging
Nabij de Grote Markt van Goes met in de directe omgeving D'Anvers, Den Soeten Inval, Restaurant De Witte Lelie, Kapsalon Schot, Studio Look en Elements.

Bestemming
Detailhandel en baliefuncties

Voorzieningen
-Cv-installatie (vernieuwd);
-Pantry;
-Toilet;
-Eigen meterkast.

Kadastrale gegevens
Gemeente Goes, sectie D, nummer 3676, 76 m² groot.

Huurprijs
€ 525,-- per maand exclusief BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit inclusief BTW.

Huurperiode
5 jaar + 5 optiejaren.

Type huurcontract
ROZ huurovereenkomst met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens CPI (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling bij huur.

Oplevering
Per direct.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Magdalenastraat 3 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 525,-
p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
kantoorruimte
Nevenbestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
76 m2
Oppervlakte
48 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.