Beschikbaar
Huurprijs
€ 65,-
m2 p.j

Over dit object

Op de hoek van de Marquesweg, dichtbij de onlangs gerealiseerde nieuwe afslag naar de A58, op het moderne industrieterrein de Poel II in Goes is een zeer representatief bedrijfsgebouw 'Businesscenter de Nansenbaan' gesitueerd. In totaal betreft het 1.375 m² bedrijfsruimte, waarvan 1.225 m² op de begane grond en ca. 200 m² kantoor waarvan ca. 50 m² kantoor op de begane grond. Het geheel is op te splitsen in twee verhuurbare units van respectievelijk ca. 650 m² en 760 m².

Het bestemmingsplan De Poel II geeft mogelijkheden ten aanzien van opslag en distributie, maar ook voor ABC-detailhandel, showroomgebruik, maar ook ten behoeve van productie en technische dienstverlening. Vrijwel elk bedrijf is hier dan ook te vestigen.

Voorzieningen bedrijfsruimte:
-Onderheide betonvloer
-Vloerbelasting begane grond tot maximaal 1.000 kg/m2
-Vloerbelasting optionele verdiepingsvloer tot maximaal 500 kg/m2
-KPN-glasvezelkabel tot in de meterkast
-Elektrisch bedienbare sectionele overheaddeur 4,2 m x 4,5 m
-Aluminium kozijnen voorzien van draai/kiepramen
-HR++ geïsoleerde beglazing
-Verwarming middels gasheater
-Toilet en pantry.

Uitbreiding van de voorzieningen zijn in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen op het bedrijventerrein "de Poel II" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat rijksweg A58 nabij gelegen is, waardoor Antwerpen, Breda en Rotterdam binnen relatief korte tijd te bereiken zijn. Tevens ligt het object nabij de aansluiting met Westerscheldetunnel met als achterland Zeeuws-Vlaanderen en het westen van Belgisch Vlaanderen. De Nansenbaan is de rondwegverbinding tussen de rotonde bij Mc-Donalds en de 's-Gravenpolderseweg bij het ziekenhuis. Er is bij het ziekenhuis nog een extra ontsluiting gerealiseerd op de A58.

Afmeting
Vanaf circa 650 m² tot 1.425 m².

Buitenterrein
Er is op eigen terrein een ruim buitenterrein beschikbaar t.b.v. parkeren en manoeuvreren van auto's.

Huurprijs
Vanaf € 65,- per m² op jaarbasis exclusief BTW en exclusief eventuele servicekosten. De huurprijs is afhankelijk van het gehuurde oppervlakte in combinatie met het afwerkingsniveau.

Bestemming
In het bestemmingsplan "Bedrijventerrein De Poel II" is ruime mogelijkheid voor de vestiging van de diverse bedrijven zoals hiervoor reeds omschreven. Bij de makelaar is hierover uitgebreide informatie beschikbaar.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW en eventueel verschuldigde servicekosten dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan, per automatische incasso.

Huurtermijn
5 + 5 optiejaren, elke andere termijn in overleg.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
In onderling overleg.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zijn opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Marquesweg 1b en 1c te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 65,-
m2 p.j
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
4535 m2
Oppervlakte
1375 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.