Beschikbaar
Huurprijs
op aanvraag

Over dit object

In navolging op het gerealiseerde bedrijfsgebouw Businesscenter de Nansenbaan bieden wij een zeer representatief bedrijfsgebouw met een totaal van 1.100 m² BVO op de begane grond en 1.100 m² op de verdieping. Er zijn ruimten beschikbaar vanaf 550 m² tot het geheel. Doordat het pand rondom is bestraat, is iedere individuele ruimte zeer goed bereikbaar.
De ligging van het gebouw biedt een hoge attentiewaarde en is mede daardoor voor meerdere doeleinden te gebruiken. De locatie is als A1-locatie te typeren. Het bestemmingsplan De Poel II geeft mogelijkheden ten aanzien van opslag en distributie, maar ook voor ABC-detailhandel, showroomgebruik, maar ook ten behoeve van productie en technische dienstverlening. Vrijwel elk bedrijf is hier dan ook te vestigen.

Het gebouw zal zich kenmerken door het gebruik van hoogwaardige materialen. Doordat er reeds veel voorzieningen in het pand zijn voorbereid, is vrijwel iedere denkbare indeling voor gebruik mogelijk.

Voorzieningen bedrijfsruimte:
· Onderheide betonvloer
· Vloerbelasting begane grond tot maximaal 1.000 kg/m²
· Vloerbelasting optionele verdiepingsvloer tot maximaal 500 kg/m²
· Alle nutsvoorzieningen tot in de meterkast
· Sectionele overheaddeur 4,2 m x 4,5 m²
· Aluminium kozijnen voorzien van draai/kiepramen
· Geïsoleerde beglazing
· Afvoeren ten behoeve van toilet/pantry

Uitbreiding van de voorzieningen zijn in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op het bedrijventerrein "de Poel II" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat rijksweg A58 nabij gelegen is, waardoor Antwerpen, Breda en Rotterdam binnen relatief korte afstand te bereiken zijn. Tevens ligt het object nabij de aansluiting met Westerscheldetunnel met als achterland Zeeuws-Vlaanderen en het westen van Belgisch Vlaanderen. De Nansenbaan is de rondwegverbinding tussen de rotonde bij Mc-Donalds en de 's-Gravenpolderseweg bij het ziekenhuis. In de nabije toekomst wordt bij het ziekenhuis nog een extra ontsluiting gerealiseerd op de A58.

Afmeting
Vanaf circa 550 m² tot en met 2.200 m².

Buitenterrein
Er is op eigen terrein een ruim buitenterrein beschikbaar t.b.v. parkeren en manoeuvreren van auto's.

Huurprijs
De huurprijs is afhankelijk van het gehuurde oppervlakte in combinatie met het afwerkingsniveau. Faasse & Fermont maakt graag voor u een aanbieding op maat.

Bestemming
In het bestemmingsplan "Bedrijventerrein De Poel II" is ruime mogelijkheid voor de vestiging van de diverse bedrijven zoals hiervoor reeds omschreven. Bij de makelaar is hierover uitgebreide informatie beschikbaar.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW en eventueel verschuldigde servicekosten dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan, per automatische incasso.

Huurtermijn
5 + 5 optiejaren.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
In onderling overleg.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten inclusief B.T.W.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zijn opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
Bovenaanzicht

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
op aanvraag
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2012
Bestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
2200 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.