Beschikbaar
Koopprijs
€ 1.250.000,-
k.k.

Over dit object

Op een zeer strategisch plek gelegen perceel grond langs de doorgaande route over het eiland Tholen, de N286. Het terrein ligt aan de rand van het bedrijventerrein van Sint Maartensdijk in de nabijheid van het dorp. Het perceel is totaal 10.300 m2 en het betreft een zeer goede zichtlocatie. De unieke ligging aan de doorgaande weg draagt zorg voor de optimale attentiewaarde voor uw bedrijf. Op het terrein is reeds een fundering met een betonvloer aanwezig met een oppervlakte van circa 5.200 m2. Het overige terrein is verhard met stelconplaten en andere soort verharding.

Ligging
Goed bereikbare locatie op het eiland Tholen met een uitstekende verbinding richting Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. De kern Sint Maartensdijk kent goede basisvoorzieningen, zoals supermarkten, scholen en basis zorgvoorzieningen.

Bestemming
Het perceel kent een bestemming binnen het bestemmingsplan 'Kommen Gemeente Tholen' van de gemeente Tholen, d.d. 14 maart 2013.

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-bedrijven tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten
-Verder de nadere aanduiding voor de functie: vervaardiging van fruit- en groentesap en verwerking van groente en fruit (niet tot sap en maaltijden)
-het bebouwingspercentage is beperkt tot 75% van het bouwvlak.
-De maximale nok-/bouwhoogte is 12 meter en de goothoogte is 8 meter.

Verder de aanduiding: 'Waarde - Archeologie 2. Deze aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemming(en), mede bestemd voor het behoud en de bescherming van de archeologische waarden van de gronden.

Kadastrale informatie
Gemeente Sint Maartensdijk, sectie M, nummer 748 en 749, totaal 10.300 m² groot. Er zijn geen nadere publiekrechtelijke beperkingen. Op het perceel is een opstalrecht gevestigd voor nutsvoorzieningen.

Richtprijs
€ 1.250.000,-- kosten koper.

Verkoop bij inschrijving
De verkoop van het object geschiedt door middel van een verkoop bij inschrijving. De inschrijving sluit op 15 mei 2019 om 17.00 uur. Voor het inschrijfformulier kunt u contact opnemen met de makelaar.

Omzetbelasting
Niet van toepassing.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopsom, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
Uiterlijk 30 juni 2019

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Nijverheidsweg 5, Sint Maartensdijk". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 1.250.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bestemming
verhard buitenterrein
Nevenbestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
6800 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.