Beschikbaar
Huurprijs
€ 95,-
m2 p.j

Over dit object

Op een toplocatie, in het centrum van Goes, staat dit Business Center De Stadspoort. Het kantoorpand bestaat uit 5 verdiepingen waarvan we momenteel meerdere kantoorruimten aanbieden.

Indeling
Vanuit de centrale hal waarin een conciërge is gevestigd gaat men de entree van dit specifieke kantoorpand binnen. Er zijn 2 spreekkamers en een zeer ruimte kantoortuin waar eveneens de toiletgroepen en de pantry zijn gevestigd.

Ligging
Business Center De Stadspoort is ideaal gelegen op een steenworp afstand van zowel het NS station als het busstation. Het winkelcentrum van Goes ligt eveneens op loopafstand. Bovendien liggen de bedrijventerreinen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Business Center De Stadspoort is gelegen aan de doorgaande weg door Goes. De stad Goes heeft een centrale ligging in Zeeland waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Rotterdam is ligt op 1 uur reisafstand en Antwerpen en Breda op 45 autominuten. Door de Westerscheldetunnel zijn ook België en Zeeuws Vlaanderen moeiteloos te bereiken.

Afmeting
Piet Heinstraat 23: kantoorruimte unit 2.5 met 318 m² VVO
Piet Heinstraat 27: kantoorruimte unit 3.1 met 139 m² VVO
Piet Heinstraat 31: kantoorruimte unit 3.3b met 298 m² VVO
Piet Heinstraat 33: Kantoorruimte unit 4.3 met 170 m² VVO

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag, vanaf € 95,- per m² per jaar.

Voorzieningen gebouw
-ondergrondse parkeergarage
-hoogwaardige afwerking
-twee liften
-centrale verwarming
-aluminium gevelkozijnen met zonwerend glas
-brandmeldinstallatie
-intercominstallatie met automatische deuropeners
-conciërge / portier

Voorzieningen kantoorruimtes
-toiletgroep
-pantry
-topkoeling
-vloerbedekking
-databekabeling;

Parkeren
Bij deze kantoorruimte horen parkeerplaatsen.

Servicekosten
De servicekosten worden vastgesteld op basis van de door of vanwege verhuurder bijkomende leveringen en diensten. De servicekosten zullen als voorschot in rekening worden gebracht en periodiek gelijk met de huurpenningen verrekend worden en op werkelijk verbruik als afrekening achteraf worden verrekenend.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
Vijf jaar plus telkenmale vijf optiejaren

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte 2003 aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "De Stadspoort, Piet Heinstraat te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 95,-
m2 p.j
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
600 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.