Beschikbaar
Koopprijs
€ 449.000,-
k.k.

Over dit object

Namens onze opdrachtgever bieden wij op een gunstige en goede locatie gelegen winkelpand ten behoeve van een (eventuele) herontwikkeling naar woningappartementen. De vergunning hiervoor alsook het akkoord van de Vereniging van Eigenaren zijn reeds aanwezig. De ruimte die we aanbieden betreft de gehele begane grond van totaal circa 416m² BVO. Doordat het een geheel open ruimte betreft is het mogelijk om hier appartementen te creëren. Door de gemeente is dit gemaximeerd op 5 woningen. Tevens is er een gemeentelijke subsidie beschikbaar van €7.500,- euro per gerealiseerd appartement.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand ligt aan de rand van het centrum van deze streekstad met een verzorgingsgebied van circa 100.000 mensen. De omgeving kenmerkt zich door de groene opzet, de fraaie veste en het gezellige centrum. Nabij het gebouw ligt een betaald parkeerterrein. Het pand is omzoomd door andere gebouwen met verschillende functies, woningen, kantoren en winkels.

Bestemming
Centrumdoeleinden, hieronder valt:
-Detailhandel op de begane grond;

Parkeren
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Privaatrechtelijke aspecten
Het geheel is een onderdeel van een Vereniging van Eigenaren. Ten behoeve van de realisatie van de appartementen en bergingen zal er een nadere splitsing moeten worden toegepast. In overleg met de verkoper wordt dit nader vast gelegd.

Indeling
In de bijlagen zijn de artist impressions opgenomen, die de indeling van het pand grotendeels weergeven. Het geheel bestaat uit een entree op de begane grond en open ruimte. Verder is er een gedateerde / eenvoudige pantry aanwezig.

Installaties
Er zijn geen installaties aanwezig.

Onderhoud
Het casco van het pand is goed te noemen.

,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaard alle risico's van dien.

Koopsom
€ 449.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 6%.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg.

Overige van belang zijnde informatie
In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Schuttershof 16-20". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • 360º Foto’s

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 449.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
493 m2
Oppervlakte
416 m2
Verkoopvloer oppervlakte
416 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.