Verhuurd
Huurprijs
€ 105,-
tot 
€ 125,-
m2 p.j

Over dit object

Luxe kantoorruimte in hartje Terneuzen

Op A1 locatie gelegen, modern kantoorgebouw met eigen parkeervoorzieningen.

Het kantoorgebouw ligt In het centrum van Terneuzen met in de nabijheid accountantskantoren, banken en overige zakelijke dienstverlening. Het kernwinkelgebied en de markt zijn op loopafstand te bereiken.

Vanaf de hoger gelegen verdiepingen is er prachtig uitzicht over Terneuzen, jachthaven en zelfs zicht op de scheepvaart van de Westerschelde.

De kantoren op de bovenste verdieping hebben naast dit panoramauitzicht tevens de beschikking over een dakterras en kan met recht de mooiste kantoorruimte van de kanaalzone genoemd worden.

Eind jaren '70 ontworpen door Architect Gruisen was "Het Schuttershofgebouw" het eerste beeldbepalende pand in Terneuzen. Sindsdien is het niet meer weg te denken uit het stadsbeeld en heeft huisvesting geboden aan een grote verscheidenheid tevreden huurders.

In 2008 en 2009 is er fors geïnvesteerd. Het gebouw is aan de buitenzijde van een zakelijk, maar bovenal chique antracietkleur voorzien.
Daarnaast zijn de twee liftinstallaties vernieuwd, de toiletunits en pantry's op de etages stijlvol gerenoveerd en heeft de entree een volledige facelift gekregen.
Verder is het gebouw voorzien van luchtbehandeling, intercom en benodigde voorbereidingen voor databekabeling.

Volledig gebruiksklaar voor het komende decennium, hebben de werkzaamheden per direct geresulteerd in de verhuur van een aantal verdiepingen voor lange termijn aan lokale en internationaal opererende huurders.

Voor het gebouw is een fraaie zuil geplaatst waar huurders met bedrijfsnaam kenbaar kunnen maken dat zij in dit gebouw gevestigd zijn.

De beschikbare vloeroppervlaktes variëren vanaf ca. 186 m2 tot 500 m2 per verdieping.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid meerdere verdiepingen af te nemen indien er behoefte is aan ruimere metrages.

De mogelijkheid bestaat om ruimtes volledig naar eigen wens in te laten richten. Zo kan er een eigen indeling worden besproken maar ook

Huurprijzen op aanvraag maar startend vanaf € 105,- per m2 per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Informeer naar de diverse mogelijkheden of een bezichtiging.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Schuttershofgebouw" te Terneuzen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting en/of Kindt en Biesbroeck makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Video

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 125,-
m2 p.j
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
110 m2
Oppervlakte
186 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.