Verkocht
Koopprijs
€ 995.000,-
k.k.

Over dit object

TE KOOP
Scottweg 45 te Goes
Bedrijfsruimte met kantoorruimte
Wegens bedrijfsverplaatsing

Aan de doorgaande weg, dichtbij de onlangs gerealiseerde nieuwe afslag naar de A58, op het moderne industrieterrein de Poel II in Goes staat dit representatief bedrijfsgebouw. In totaal betreft het 1.467 m² BVO bedrijfsruimte, waarvan ca. 983 m² BVO bedrijfsruimte op de begane grond met ca. 100 m² kantoor ca. 300 m² kantoor op verdieping. Verder een entresolvloer in de bedrijfsruimte van ca. 80 m2. Er zijn op het terrein 24 eigen parkeerplaatsen, een fietsenberging en aan de achterzijde een afsluitbaar terrein ten behoeve van eigen opslag.

Door de ligging van het gebouw aan de Nansenbaan is de perfecte attentiewaarde gegarandeerd en voor meerdere doeleinden te gebruiken. De locatie is als A1-locatie te typeren. Het bestemmingsplan De Poel II geeft mogelijkheden ten aanzien van opslag en distributie, maar ook voor ABC-detailhandel, showroomgebruik, maar ook ten behoeve van productie en technische dienstverlening. Vrijwel elk bedrijf is hier dan ook te vestigen.

Het gebouw kenmerkt zich door zijn hoogwaardige materialen en heeft een moderne uitstraling. Het pand kent een hoog voorzieningenniveau.

Voorzieningen:
-Vloeistofdichte vloeren
-Elektrisch bedienbare sectionaal overheaddeur 4,2 m x 4,5 m
-Aluminium kozijnen voorzien van draai/kiepramen
-HR++ geïsoleerde beglazing
-Vloerverwarming
-Vloerbelasting 2.500 kg/m²
-Toiletten op de verdieping en in de bedrijfsruimte
-Complete kantine-inrichting
-Airconditioning
-Ontruimingsinstallatie
-Akoestische binnenwanden bedrijfsruimte
-Glasvezelkabel
-Cat-6 bekabeling
-Vermogen 125 Ampère
-Alarminstallatie
-Systeemplafonds in kantoren met inbouwarmaturen

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen op het bedrijventerrein "de Poel II" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat rijksweg A58 nabij gelegen is, waardoor Antwerpen, Breda en Rotterdam binnen relatief korte tijd te bereiken zijn. Tevens ligt het object nabij de aansluiting met Westerscheldetunnel met als achterland Zeeuws-Vlaanderen en het westen van Belgisch Vlaanderen. De Nansenbaan is de rondwegverbinding tussen de rotonde bij Mc-Donalds en de 's-Gravenpolderseweg bij het ziekenhuis. Er is bij het ziekenhuis nog een extra ontsluiting gerealiseerd op de A58.

Kadaster
Gemeente Goes, sectie K, nummer 587, groot 2.270 m2. Er geldt over en weer een recht van overpad voor de directe aangrenzende buren.

Bestemming
In het bestemmingsplan "Bedrijventerrein De Poel II" is ruime mogelijkheid voor de vestiging van de diverse bedrijven zoals hiervoor reeds omschreven. Bij de makelaar is hierover uitgebreide informatie beschikbaar.

Aanvaarding
In onderling overleg. Uitgangspunt is 2de kwartaal 2019.

Vraagprijs
€ 995.000,- kosten koper.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie/waarborgsom ter grootte 10% van de koopsom na ondertekening van de koopovereenkomst.

Omzetbelasting
Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd en voor rekening van koper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Scottweg 45 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 995.000,-
k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Bestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
2270 m2
Oppervlakte
1067 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.