Verhuurd
Koopprijs
€ 395.000,-
k.k.

Huurprijs
€ 2.000,-
p.m.

Over dit object

Te huur / Te koop
Singelstraat 19 te Goes
Horeca-/ winkelpand en 2 woningen

Object
Uniek horeca-/ winkelpand in het centrum van Goes met een zeer goede bereikbaarheid en attentiewaarde. De totale oppervlakte bedraagt ca. 91 m² en bestaat uit een verkoopruimte met eventueel zitplaatsen, toilet en koelcellen/ opslagruimte. Het pand is in 2007 geheel opgeknapt. Informeer naar de mogelijkheden bij de makelaar.

Op de eerste verdieping zijn 2 woningappartementen gevestigd met een separate ingang aan het Kattenstraatje. Deze woningen zijn verhuurd en zijn in de eventuele verkoop van het pand betrokken.

Bereikbaarheid
Goede ligging in de binnenstad van Goes naast de Grote Kerk, Slot Oostende, Intersport, Foto Verschoore en Vakantie Xperts. Nabij is parkeergelegenheid (betaald) aanwezig met zowel busverbinding als treinverbinding op loopafstand.

Huurprijs begane grond
€ 2.000,- per maand exclusief BTW.

Vraagprijs koop
€ 395.000,- kosten koper.

Huuropbrengsten
De verhuur van de woningappartementen hebben een gezamenlijke opbrengst van circa
€ 12.000,- per jaar.

Bestemming
Centrumdoeleinden met de bestemming detailhandel en kantoren. Horecadoeleinden zijn toegestaan na vrijstellingsaanvraag via de gemeente Goes.

Voorzieningen:
-Front van ca. 7 meter;
-Koelcellen;
-Pantry;
-Toilet;
-Meterkast met elektra, gas en water;
-Systeemplafond met verlichting;
-Centrale verwarming.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Type huurcontract
Huurovereenkomst ROZ-model winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW. In geval van koop dient er 10% van de koopsom als waarborgsom te worden gestort of als bankgarantie te worden gesteld bij de notaris.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
Verhuur/verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur en verkoop van "Singelstraat 19 te Goes" Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 395.000,-
k.k.
Huurprijs
€ 2.000,-
p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
91 m2
Oppervlakte
91 m2
Verkoopvloer oppervlakte
91 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.