Beschikbaar
Koopprijs
€ 950.000,-
k.k.

Over dit object

Strategisch gelegen bedrijfsruimte op het bedrijventerrein aan de rand van grensdorp Clinge.

Het totale terrein is circa 9.600 m² groot. De totale bebouwing is circa 4.260 m² BVO.

De multifunctionele bedrijfsruimte bevat eigen kantoorruimte (meerdere ruimten), pantry en toilet en is netjes afgewerkt.
De kantoorruimte biedt toegang tot de bedrijfsruimte, die zeer ruim van opzet is, en verdeeld over diverse ruimten met een zeer verschillend afwerkingsniveau en diverse hoogtes. Het pand kent diverse entrees met meerdere overheaddeuren, zowel aan de straatzijde als aan de achterzijde.

De basis van het gebouw is goed en kan verder worden afgewerkt ten behoeve van het beoogde gebruik. Aan de achterzijde van het pand is een ruim verhard terrein voor stalling of opslag. Verder zijn er 2 loading docks die aansluiten op de laatst gebouwde bedrijfsruimte. Er zijn hoogwaardige elektra-aansluitingen en diverse installaties. Het laatste gebruik was een meubelfabriek. Het pand is voor zeer veel doeleinden geschikt.

Ligging
Goed bereikbare locatie nabij de grens met België en met zicht op de N290. In de directe omgeving zijn meerdere grotere en kleinere bedrijven gevestigd. Het voorzieningenniveau ter plaatse in combinatie met het vestingstadje Hulst is zeer goed te noemen.

Indeling
Totale oppervlakte van de gebouwen is ruim 4.260 m² BVO. Er is een kantoorruimte, werkplaats, opslagruimte, magazijnruimte, houtbewerkingsruimte, logistieke ruimte, technische ruimte, grote bergzolder en een grote luifel.

Bestemming
Bestemmingsplan Clinge uit 2015 met de bestemming 'Bedrijvengebied' met de bestemming van milieu categorie 1 tot en met milieu categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Binnen deze bestemming zijn zeer uitgebreide mogelijkheden. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Kadastrale informatie
Gemeente Hulst, sectie K, nummer 1068 en 1312 gedeeltelijk, geschatte grootte 9.600 m².

Koopsom
€ 950.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is mogelijk omzetbelasting van toepassing op de te betalen koopsom.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopsom, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Tiberghienweg 37 te Clinge". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 950.000,-
k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
bedrijfsruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
10100 m2
Oppervlakte
4260 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.