Beschikbaar
Koopprijs
€ 585.000,-
k.k.

Huurprijs
€ 48.000,-
p.j.

Over dit object

Efficiënt ingedeelde, zeer representatieve winkel-/kantoorruimte op de begane grond én de 1e verdieping. Het pand ligt op een goede zichtlocatie aan de Van der Biltlaan in Kapelle. Dit pand is uitstekend onderhouden en de vertrekken zijn keurig afgewerkt. De beschikbare ruimte op de begane grond is totaal ca. 345 m² B.V.O. en op de verdieping totaal ca. 320 m² B.V.O. Het pand is per verdieping of een deel daarvan te huren. De centrale en goed bereikbare ligging en het mooie, brede front, midden in het dorpscentrum van Kapelle zijn kenmerkend voor dit pand. Er zijn voldoende uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde van het pand. Aan de voorzijde is een ruime parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond: Open winkelruimte met, bij binnenkomst, aan de rechterzijde een tweetal kantoorruimten met toiletten en de meterkast. De winkelruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 274 m² VVO exclusief een kluisruimte van circa 17 m² VVO die eveneens als winkelruimte in gebruik is.
Aan de achterzijde bevindt zich een kantine met pantry en een klein archief van in totaal 31 m² VVO. Via een vaste trap midden in de winkelruimte is de eerste verdieping te bereiken.

Eerste verdieping: Open winkelruimte/showroom van circa 180 m² . Verder een magazijnruimte van circa 140 m² VVO te bereiken. In de magazijnruimte is tevens een hal met toilet en een cv-ruimte gesitueerd. Tevens is er een klein balkon aan de voorzijde aanwezig.

Aan de voorzijde is een trappenhuis gerealiseerd zodat de magazijnruimte een eigen entree heeft. Het geheel is ook om te bouwen als (bedrijfs-) woningen.

Aan de achterzijde van het geheel is een betonnen fundering aanwezig. Omstreeks 2007-2008 is deze fundering aangebracht t.b.v. een uitbreiding van het magazijn. Deze uitbreiding is niet voltooid.

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen net buiten het dorpscentrum van Kapelle op loopafstand van het ns-station. De voorzieningen in de gemeente Kapelle zijn goed. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed te noemen. Er is voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan 'Kapelle-Biezelinge', d.d. 9 februari 2010 van gemeente Kapelle, De voor Detailhandel aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel en dienstverlening;
b. wonen in een woning;
c. bedrijfswoning
en bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, parkeervoorzieningen, nuts-voorzieningen en water.

Voorzieningen
- Kantine met pantry;
-CV-gas;
-Alarminstallatie;
-Individuele nutsaansluitingen;
-Toiletten;
-Airco (verdieping);
-Kluis;
-Systeemplafond met inbouwverlichting;
-Balie.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend Gemeente Kapelle, sectie B, nummer 2473, grootte 903 m².

Huurprijs
Begane grond: € 36.000,- pj, Geheel: € 48.000,- pj voor het geheel, excl. BTW
Het is mogelijk het pand onbelast te huren voor partijen die niet BTW-plichtig zijn.

Huurbetaling
Per maand vooruit.
Huurperiode 5 jaren plus 5 optiejaren. Afwijkende huurperiode in overleg.

Type huurcontract
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a of 7:290 BW, met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur; "opteringsverklaring". Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat. Tevens is het mogelijk het pand onbelast te huren voor partijen die niet BTW-plichtig zijn.

Koopprijs
€ 585.000,- kosten koper, exclusief BTW

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling. In geval van koop geldt een borgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom.

Oplevering
In onderling overleg.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 585.000,-
k.k.
Huurprijs
€ 48.000,-
p.j.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
903 m2
Oppervlakte
705 m2
Verkoopvloer oppervlakte
471 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.