Verhuurd
Huurprijs
€ 50,-
m2 p.j

Over dit object

Algemeen
Bedrijfsruimtes in diverse afmetingen gelegen aan de rand van het centrum van Goes.
Deze bedrijfsruimtes worden separaat aangeboden echter omdat hier sprake is van een aaneengesloten bebouwing is het tevens mogelijk qua oppervlaktes meerdere ruimtes naast elkaar te huren. Zodoende is er een variabel aanbod in vloeroppervlakte. Een ideale kans voor de startende ondernemer!

Indeling
Van Galenstraat 9: VERHUURD
Van Galenstraat 11: bedrijfsruimte ca. 80 m² VVO
Van Galenstraat 13: VERHUURD

Het gebouw waar deze ruimtes deel van uitmaken is in spouwmuren uitgevoerd en voorzien van een betonvloer. Het zadeldak biedt de mogelijkheid de ruimtes te voorzien van een extra verdiepingsvloer.
Het aanbrengen van een overheaddeur is mogelijk.

Desgewenst is de in het gebouw aanwezige extra zolderopslag te huur.
Parkeergelegenheid vóór de betreffende bedrijfsruimtes.

Bereikbaarbeid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de rijksweg A58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Tevens liggen Antwerpen, Breda en Rotterdam binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is uitstekend, omdat het NS station Goes op minder dan 5 loopminuten ligt.

Bestemming
Volgens vigerend bestemmingsplan "Binnenstad Zuid" heeft het onderhavige de bestemming bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimtes zijn uitstekend geschikt als opslag eventueel in combinatie met een werkplaats.

Voorzieningen
Nr. 9 en nr. 11: toilet aanwezig; nr. 13: toilet mogelijk.
Nr. 9 en nr. 11: verwarming aanwezig.
Isolerende beglazing
Individuele nutsaansluitingen

Huurprijs
Nr. 9: bedrijfsruimte: VERHUURD
Nr. 11: bedrijfsruimte: € 50,00 per m² per jaar, exclusief BTW
Nr. 13: bedrijfsruimte: VERHUURD

Huurbetaling
Per maand vooruit inclusief BTW.

Huurperiode
In overleg.

Type huurcontract
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW, met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens CPI (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, opgrond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Van Galenstraat 9, 11 en 13 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 50,-
m2 p.j
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
369 m2
Oppervlakte
160 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.